Maraş Hatırası

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında point.shot tarafından paylaşıldı.

1. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Ankara'ya geldiğin zaman her zaman beklerim...0 535 685 37 55 buda benim telefonum...Ben gelirsem bir daha ararım söz...Fly konusuna gelince bence Türkiye'de bir tane flyların efendisi var oda kayseride yaşıyor...;) Biraz araştır bakalım bulabilecekmisin ;) İngitere'den gelen dostumuz ALEX le güzel bir hafta sonu geçirdik kayseride Özellikle Bahçecik barajına bayıldım....Bir daha gelebilirim tadı damağımda kaldı doğrusu....

2. ercanguven

ercanguven Ercan

Favori Kamış:
    Spin kamış & fly
    En İyi Avı:
    Balık
    Rıfat kardeş,avcı tuttuğuyla değil kaçırdıklarıyla övünür,,cümlesini doğrularcasına kaçırdıklarını daha ballandırarak anlatmışsın.
    Hangisi için tebrik edeceğimi bilemedim doğrusu:) yinede av raporunu bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim,alabalık raporu gerçekten insanı okurken bile heycanlandırıyor.
    Not:Rıfat kaloma ayarın uygunmuydu merak ettim,çünkü mücadelen kısa sürmüş ve kaloma ayarını unutmuş gibi hiç bahsetmiyorsun,kaloma açık olsa misinayı balığın götürüşünden bahsederdin ama sen misinanın küt diye kesilişinden bahsediyorsun,yanılıyormuyum.

3. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm

Hakan abi Allah Allah diyorum ve araştırayım bakayımkimmiş bu fly effendisi, Bahçecik eskisine göre daha az verimli, standart problemlerden burda da var, ama oranın dışında olan yerlerde avlandığınızı tahmin ediyorum özellikle. Beklerim..

Ercan Bey teşekkür ederim. Ama hakikaten bu kadar yakından ve böylesine güzel bir ala kaçırmamıştım. Haftasına geldim hala ah ediyorum. Balığın bu kadar yakınıma girmesi ve mepsi önce duraklayıp arkasından alması, karaya sadece 20cm uzakta olması ve bir anda bu kadar büyük bir alabalığın gelmesi benim karar verip heyecanlanıp balığı dışarı atmak istememle arada geçen saniye ne kadar kısa sürdü bir bilseniz. Ben bilemiyorum ve inanın bazen insan bildikleriyle hareket edemiyor, kalama ayarı nasıldı, dışarı çekmesem acaba mevcut ayar beni yine boşmu bırakırdı bilmiyorum. Artık bundan sonrası tecrübe çetelesine atılan bir çizikten öteye daha gitmez.Selamlar..

4. BURKALA

BURKALA

Tebrikler keyifli av olmuş

5. sofi-5454

sofi-5454 Metin

Favori Kamış:
    REMİXON VE KARBON ÇELİK SOPA
    Favori Makine:
    DAİWA,REMİXON
    En İyi Avı:
    TURNA 3KG.
    Tebrikler güzel av olmuş elinize sağlık.rıfat abi

6. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Mükemmel bir ala avı ve anlatımı tebrikler Rıfat bey elinize sağlık devamına rast gele.

7. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Anlatım da ,kareler de çok güzel olmuş.eline sağlık.av için tebrikler..