Max Rap 11cm mi 13 cm mi ?

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında OMMG tarafından paylaşıldı.

1. 35fish

35fish ibrahim

Favori Kamış:
    Shimano aerocast 2.70 15-40 gr,shakespeare 2,10 10-25 gr-shakespeare2,70 ugly stick,1,98 cm
    Favori Makine:
    tica spin 3500,shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek 4,9 kg
    Eyvallah Turgay.Ben de sana cevap olarak yazmadım.Genel bilgi olarak paylaşmak istedim.İzmir'den selamlar.İyiyim teşekkürler.Bir de aradığımda telefonları açsan daha iyi olacağım:)

2. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    max rap surf kamışla bile atılıyor bence atışı çok iyi.

3. modena

modena

teessüf ederim lütfen buradan laf sokmayalım...:D :D :D :D :D :eek: :eek: :D :D

4. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

Turgay bey haklısınız ama maxraplarla ilgili bir sorun var. Her max rap ta olmuyor ama çoğunda oluyor. Atış esnasında içindeki bilyeler ani hamleyle kafada birikiyor-sıkışıyor. Yani denge noktası kuyruktan kafaya doğru bozuluyor. Ok gibi gitmesi gereken sahte yan yan paraşüt gibi gidebiliyor. Bu şekilde atış performansı yarı yarıya düşüyor. Dediğim gibi her sahtede olmuyor ama benim gördüğüm çoğunda oluyor malesef.

max rap ı elinize alın aniden dikine aşağı sallayın bilyeler aşağı düşüyorsa sorun yoktur. Ama yukarıda sıkışıyorsa o maxrapı almayın.

5. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bendeki 2 max rap biri kefale benziyen diğeri sarı kulaklı olan,2sinin yüzüşü diğer 2 max rap a benzemiyor tam,ve bilyeleri ara sıra dip kısmın da sıkışıyor,bundan dolayı sahte su üstün de düz durması gerekirken kuyruk kısmı aşağıya gömülüyor,sadece kafası su üstün de geliyor,atışlarım da sorun yok,keşke 11cm lik olanın dan alsa imişim,küçük sahtelere aksiyon daha iyi yansıyor,keskin virajlara girer gibi sağ sol yapıyorlar,,ben en güzel aksiyonları küçük sahteler ile yapabiliyorum,
    bende bir 11 dedim bir 13 dedim sonra 11 e geri döndüm:D balık oltaya binmeyince insan ın canı sıkılıyor yavv böyle arayışlara giriyor:rolleyes:

6. OMMG

OMMG OKAN

Katılıyorum, bazılarını salladığınızda bilyaları sıkışıyor,alırken denemek lazım...

7. modena

modena

bu doğru bir bilgi...bence de sahte alırken mutlaka kutudan çıkartıp kontrol etmekte fayda var...kadirin de daha önce belirttiği gibi flake silver renk kodunda gagada sapma var...çekerken yan yan geliyor...buna keza aksiyon hak getire...

bence bu yaptığınız uyarıyı sahteyi alacak herkes önemsemeli...çünkü av esnasında hayal kırıklığı yaşamak hiçte hoş olmuyor...

bilgilendirme için tekrar teşekkürler...

8. OMMG

OMMG OKAN

Aslında bu konuyu Max Rap alacakların dikkatine diye bir başlık altında, açsak faydalı olur...