Mecburen Kıyıdan

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler İbrahim, avdaşınla ;) güzel balıklar yakalarsınız inşaallah. :)

2. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Mermaid 4.20Cm Surf (AlbaStar)
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    çok teşekkürler Volkan,

valla teknenin tadı damağımız da kaldı,

Sahilden sadece sizin resimlerde olduğu gibi yerler olunca deniz kenarında keyifli oluyor, istanbulda sahil kenarı diyince, her yer beton, balık olunca da inanılmaz bir izdiham var, askerlik gibi herkes dirsek temas aralığında balık tutmaya çalışıyor,

ama sizin resimler harika, olurda izmire yolumuz düşerse beraber olta sallamak isteriz

rastgele

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Dediğin gibi gerçekten, hele ki balık ta rahat bırakmıyorsa teknenin zevki bi başka. :D Bide hava güzelse, teknede çay demlenecek erzak varsa, yakalanan balık oracıkta pişirilebiliyorsa insanın üzerinden 5 ton yük kalkıyor gibi bir mutluluk... :)

Birkaç öyle şanslı av yapma fırsatım olmuştu. Yolunuz düşerse beklerim herzaman. :)

4. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Volkan abi ders bakiyorum okuyamadim resimlere bakabildim telefondan tebrik ederim:) Aksama hem okuyacam hemde bir suprizim var yok yok 12 suprizim var:laughing: :laughing: (NOT: Ne nokta ne virgül var abi umarim anlasilir:D)

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: Ben gerekli yerlere kafamdan noktalama işaretlerini koydum, sen devam et. :D

Sürprizini çok merak ettim bak şimdi. :D 12 balık yakaladın diye tahmin ediyorum. ??? :D

Dersleri ihmal etme, bak biz salladık, şimdi kıyı kıyı geziyoz. Zamanında çalışaydım şimdi teknem limanda bağlı olurdu :D

Sevgilerimle...

Not : Bu 12 sürpriz :D levrekse, canım çok sıkılacak. Tebrik mebrik bekleme. :D Kahrolacam okurken niye levreğe gitmedim diye:D

6. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Rapor olarak acmadim abi varsin hala tutamiyor bilsinler:D Yalniz birşey farkettim yemlide buralarda daha bir gelişme yok cok ilginç geçen sene Nisan ortasi gibi başlamişti. (Tüyo verdim bak)

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kahroldum :faint2: :faint2: :faint2:

Levrek tuttun sen :eek: :eek: :eek: banghead banghead banghead

Levrek çıkıyorsa yemişim yemleri :D

"Ahhh ahhhh gitsene atçeke...banghead buz gibi havalarda yağmurda çamurda gittin de şimdi niye yemliye gidersin...:confused: :confused: :confused:
    (Bu bölümü kendime yazdım)"

Canım çok yanacak ama rapor olarakta beklerim, olmazsa bari foto ekle müsait olunca. :)

8. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Abi az cok levrek hastaligimi biliyorsun:D Levrek yakalasam sahte, kamiş, makine, misina, ve atis teknikleri seklinde bir sürü konu acmistim:D ama buda levrek kadar iyiydi en azindan at-cek keyfini aldim cok hoşuma gitti hatta bayildim:D (cidden yorgunluktan bayilacaktim):laughing:

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :eek: :eek: :eek: :laughing: :laughing: Haydaaaa, ne tuttun sen atçekle yavvv...

Melanur, zargana veya lüfergillerden olabilir diye tahmin ediyorum. Çatlatma adamı :p bari ne tuttun onu yaz, sır küpü :D (Rapor açacaksan ki, aç artık :D bişey yazma eve gidince akşam ağız tadıyla okumak keyiflenmek istiyorum)

Tebrik ederim (madem levrek değil :D) Rastgelsin... :)

10. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Avdan döndüğümde perişandım bilgisayarın başına oturdum ama raporlayamadım. Al sana rapormrsparkle http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=947720#post947720

Güzel havalarda bol avlara.

11. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Volkancım senin raporlarında en çok hoşuma giden şey tüm heycanını endişeni ve tüm duygularını karşı tarafa geçirmen.tekneyle çıkamamış olsanızda en azından denizana sizleri boş göndermemiş. tebrikler avların daim oltan hep dolu olsun :thumb:

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim Can. Alında haklısın, güzel tespit etmişsin. Avlarımı yazarken bu takım, bu yer bu da balıklar türü raporlardan hoşlanmadığımdan kendimde iç dünyamı yansıtan raporlar yazmaya çalışıyorum. Biraz becerebiliyorsam ne mutlu bana. :)

13. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Abi konuyu işgal ediyorum :D:D:D:D Tekirdağ da bu güzellikleri görmek çok mutlu etti beni :)

14. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Konu senin köpeğin olsun kardeşim de; bak ne güzel süper bir av yapmışsın, yazsana bi rapor. :) (yazı stilini merak ediyorum yavvv :D)

Büyük beklentim yok merak etme. :D Senin duygularınla olsun yeter.

Sevgilerimle, furyayı kaçırma her zaman denk gelmez :)

Canı gönülden tebrikler... :)

15. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Bi dönemlikti abi sanırım göçten arda kalanlardı :( İstavrite talim :D:D:D Bu arada sizin oralarda yok mu istavrit:confused: Sanki Uganda dan bahsediyormuşum gibi oldu:eek: :laughing: :laughing: :laughing:

16. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yok be Çağrı. Evdekilerde istavrit seviyo, inadına çıkmıyo buralarda. :(

Tek tük lüfer çıkıyo Dikili'den, o da tekneden. (herzaman değil)

Kardeşim bişi dicem, :eek: istersen bana abi demeye bilirsin. Öyle takıntılarım falan yok yani. Kendini mecbur hissetme. :)

Sevgilerimle... (Rapor yazmak için bi fırsat çıkmış, hemde bayağı iyi balıklarla, bence kaçırma, derslerin var biliyorum ama siftahın olsun. Kısaca patlat bi rapor derim :D)

Benim kıytırık lidakinin içinde kaynamasın bu güzel avın. :) Sevgilerimle...

Not : Yav Çağrı küçük yaprak lüferlerde varmış. Bana yabancı olduğundan bir bakışta çözemedim.
    Keşke onları salaymışın. Neyse yapacak bişi yok artık. Rapor açarsan eleştirirler haberin ola. :)

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Baba kofana ile eşşek istavritler yanıltıyor sanırım. Temiz lapor olur, balıkların maşallahı var. Bana göre lüferlerin en küçüğü 23-24 cm.;)

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Olabilir abi :D Sen temiz diyorsan, gir baskıya Çağrı. :D Raporu bekliyoruz o zaman. :D (Sevindim bak şimdi) :)

19. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Benden büyüklerimin bir sözü vardı "abi ile saygı olmaz saygıyı göstereceksin":) Böyle yetişmişim Volkan abi napiyim hem söyler hem gösteririm:) Gecenin 4 ü olmuş uyku tutmadı raporu yarın açicam abi baliklardan yalniz 2 tanesi 20 cm altiydi onlari salmadim tasmalarken yirtmistim agizlarini:( Eleştiriye açığım ben cok atıştım burdakı çinekopçularla 20 cm altı alıkoyuyorlar diye ama ne ufak rapala kullandim ne bisey en ufak tasmada agızlarının üst tarafları parçalanıyordu:( Yaşamaz diyip aldım sonrada kızdım kendime:( Balli abimin agzindan bal damliyor bal:) Yarın dicem ama bugun oldu bile:D Tuttugum istavritlerle birlikte aciyorum aldim gazi:laughing:

20. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    volkan
    haftasonu botla çakmaklı açıkalarında sırtı denemeleri yaptık
    çantada ne kadar sahte varsa yüzdürdüm onları denize soktum :)
    çok sevindiler.
    ama hiç bir hayvan değmedi bile.
    birde partner çok önemli gittiğim arkadaş sırtıya inanan bir arkadaş olmadığı için gerekli özeni gösteremedik. ne yaptık
    sülünezle küçük karagöz yakala bırak çalışması oldu.
    15 mt suda jig bile yaptım.
    haberin olsun kendini melanur avlıcam diye deryalara atma diye yazdım.
    avınızı tebrik ederim o elindeki takımlarla eylülde trofe çupra hayal değil.