mepps aglia ile kisa avlardan derlemeler

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Aslında raporluk avlarım oluyor olmasına da, rapor yaptıktan sonraki o teşekkür faslı yok mu işte onu göze alamıyorum. Gün içerisinde hiç vaktim olmuyor akşam saatlerinde de 1-2 saat anca vakit ayırabiliyorum. Onda da forumda ne var ne yok bir gözatayım derken bi bakmışsın yatma saati. Öylesine geçiştirici cevaplarla dostların teveccühüne karşılık vermeyi de istemem, sinmez içime. Sorular, izah edilmesi gereken konular da varsa hele, yandı gülüm keten helva. Dolayısıyla biraz zaman darlığı biraz da - galiba en çoğu da demeliydim- tembelliğim, maalesef...:eek:

İnşallah fırsat/imkan bulabilirsem:confused: :)

2. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2,10mt 10-40gr, Shimano Alivio CX 2,10 7-21gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SFC, Daiwa Sweepfire 2500
    Roy,
    Vakit bulsam belki de seni rahatsız edeceğim ancak maalesef işler biraz yoğun. Rastgele...

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    yedek takimimiz her daim bulunur Bora ;)

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Güzel fotoğraflar Roy.

Yayın avına kadar seni idare eder avlar olmuş.
    Balıklar beklenti altında kalsa da aksiyon yaşatmışlar ya o bile yeter.

Gönlündekiler rastgelsin. :)

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    sagol Volkan :) iri baliklarin ardindan fasulye geliyor bunlar :) tabi kamisin ucundaki hareketliligi hissetmek her daim zevkli. bu sene niyeyse turnalar pek bi ufak benim avlakta. temmuzda mi ne bi tane adam akilli turna kandirdimdi, gerisi daha bebe. kimbilir belki de saldigim anaçlarin yavrularidir bunlar :)