mepsle kasna avı (video)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında İsmail TALAY tarafından paylaşıldı.

1. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    120 cm yayın ve 45 cm dağ alabalığı
    ismail tebrik ederim çok hoş görüntüler..İçim açıldı valla..

2. seyyah38

seyyah38 Hamza Doğan

Siz yanlış anlamışsınız. Benim uyarımla ismail bey kaldırılması gereken resimleri kaldırdı saolsun. Alkol şişeleriydi o resimde olanlar. Fakat bu resimler için siz neden kaldrılıması gerekli demişsiniz bende anlamadım. Çünkü o KAYDIRMA ile İsmail beeyin bir alakası yok ki. Siz İsmail beyin ilk yazısını sanırım okumamışsınız.

Aksine o resimleri oraya çivilemesini rica ediyorum İsmail Beyden. Orada dursun ki bu tuzağın ne melen bişey olduğunu herkes görsün. Siz bence ismail beyin ilk yazısını iyice tekrar bi okuyun.

3. İsmail TALAY

İsmail TALAY ismail talay

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    minekop 4 kg 2006 (zıpkın)
    genelde kullandığım meps
    bu dur, bu meps 1 no dur. Fakat bu meps genelde berrak sularda daha avcıdır. aynı meps in , mavi ve beyaz tüylü olanlarından da iyi sonuçlar aldım. rüzgarlı havalarda 2 no sunu kullanıyorum. Bulanık zamanlarda 2 no kırmızı benekli normal meps kasna için yeterli.

4. turna

turna

Kasna soğuk sularda eti daha sıkı olur ve daha lezzetlidir, sular ısındıkca eti gevşer ve lezzetide azalır, kılçıklıdır ama kasna ne kadar iri olursa kılçıkda kolay çıkar.
    Afiyet olsun, avınız bol olsun.

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Adaşım, kardeşim Nuri (skymount) de videoyu izlemiş ve beğenisini ifade etmiş. Ben daha durur muyum.;)

Tebrik ederim İsmail abicim. Her yönüyle güzel bir paylaşım hazırlamışsın, ilaç gibi geldi. Tadında ve gönlünce avlara rastgelir inşallah.:)

6. drayetkin

drayetkin ahmet

Favori Kamış:
    Shakespeare uglystick 2.70,
    Favori Makine:
    Abu garcia stamina 25
    Çok güzel bir sunum bence.. Ben videoyu 7-8 kere izledim, Ormancı türküsü aldı götürdü beni.. Gece karanlığında Kara tavada pişen balık fotografı desen, acaip güzel olmuş.
    Bu işten çok hazettiğin besbelli, kısmetin bol olsun..

7. simendifer

simendifer Sennur

İsmail bey, gayet güzel bir av olmuş tebrik ederim. Ayrıca duyarlı davranışınız da takdire değer, sizi kutlarım. :)

Hamza bey, anlatılanı gözde canlandırmakla, nasıl bir şey olduğunu görmek arasında fark vardır. O nedenle, sanırım nasıl bir şey olduğu açıkça görülmesin ve bunu kullanmak isteyecek olanlara örnek teşkil etmesin diye kaldırılması istenmiş olabilir. ;)

8. İsmail TALAY

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    Bütün yorumlara teşeşekkürler

9. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    paylaşım için teşekkürler birde güzel kardeşim kullandıgın malzemele içinde bir fikir verirmisin makina devir vs

10. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

üstad süper paylaşım bu tür paylaşımlar sayesinde balık nasıl avlanır öğrendik.

11. dogu74_

dogu74_ Raşit ÇELİK

ismail bey bu resimdeki mepslerden nasıl temin edbilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

12. dogu74_

dogu74_ Raşit ÇELİK

İsmail Bey resimdeki meps i nasıl temin edbilrim yardımcı olabilecekmisiniz. çok harika burada ve nette göremedim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 4 Nisan 2011
  13. simendifer

simendifer Sennur

Raşit bey merhaba,

cevap yazacağınız mesajın sağ alt kısmında bulunan "alıntı" butonuna basarak ya da en alttaki "cevap yaz" yazan yerdeki metin boşluğuna mesajınızı yazıp "gönder" butonuna basarak, mesaj yazabilirsiniz.

Sol taraftaki profilin altına bulunan ünlem işaretine basarak gönderdiğiniz tüm mesajlar, yönetime gelmekte ve sadece yöneticiler görebilmektedir. Bilginize sunar, keyifli paylaşımlar dilerim.

14. İsmail TALAY

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    rait bey resimdeki mepsi kısık tan bulabilirsiniz diye düşünüyorum, eski ve bşarılı bir meps, ama bulmassanız lbenimle irtibata geçmeniz halinde yardımcı olurum

15. sazancı

sazancı ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    2.5 kilo sazan
    ismail abi kasnalar çok güzel tebrik ederim ayrıca kaydırma konusundaki hassasiyetin içinde çok teşekkür ederim bizim derelerde malesef sık karşılaştığımız bi manzara:( bende son yıllarda mepsle avlanıyorum ama çokta başarılı olduğum söylenemez bi de sahtelere merak saldım bu ara birlikte tanışıp av yapmak dileğiyle sağlıcakla kal abi:)

Son düzenleme: 5 Nisan 2011
  16. İsmail TALAY

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    sevgili ibrahim tanışalım elbette, ben bigadiçteyim. av bayiisi işletiyorum. Avcının yeri av bayisi dedinmi herkes bilir. belediyenin hemen dibinde .)

17. sazancı

sazancı ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    2.5 kilo sazan
    tamam ismail abi bende çağışlıyım ama balıkesirdeyim belediyede çalışıyorum salmanlıya falan geldim bi kaç kere:) ben gelir bulurum abi seni:)

18. akıncı13

akıncı13 ali

Favori Kamış:
    DIAMOND 240
    En İyi Avı:
    2,4kg pullu sazan
    çok başarılı bir av olmuş tebrikler,yalnız misina kaçlık ve hangi marka??

19. isko74

isko74 İSA

Favori Kamış:
    Discovery 2.10 m
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    26 cm Kasna
    Thunder bug meppsi ben de nette bulamadım. kaliteli ve iş görür kaşık ve sahte önerebilir misiniz (bu hobiye yeni başlıyorum birçok konuda eksiklierim var en azından kaliteli malzeme ile açıklarımı kapatmalıyım :)

20. UBIH

UBIH sinan

Favori Kamış:
    O an elime hangisi geçti ise
    Favori Makine:
    Oda öyle
    En İyi Avı:
    3cm lik kaya balığı :)
    Video,at-çek disiplini açısından ders niteliğinde,sütre gerisinde gizlenen asker gibi davranışlar,fırlatmanın şekli,kaşığın düşürüldüğü yer,gibi konular akılda bulundurularak tekrar tekrar seyredilmesi gereken bir wideo olmuş emeğinize sağlık.