arkadaşlar göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederim.tekrar hoş bulduk cümleden.saygılarımla...
hoşgeldin cahit arkadaşım aramıza hoşgeldin Bolu'da Mengen'den misin? Benim yeğen de Aşçılık okulunda ikinci sınıfı okuyacak bu sene inşallah.Bazı tavsiyelerin olabilir belki.
6 Aydır imza ayarlarını öğrenememişsin Arkadaşım.. Desene işimiz zor... Genede Hoşgeldin yoruluruz biraz ne yapalım...
arkadaşlar balık tarifi istiyorsunuz fazla sözede pek gerek yok sanırım hepinizin bildiği şeylerdir sanıyorum ama bizim bazı farklı mönülerimizde var tabiiki..mesela kalamar,ahtapot,marina edilmesi ve yumuşaması hakkında balık ların ızgaradan öncesi terbiyelenmesi sosları özel sunum ları ör.kağıtta veya pazı yaprağında gibi ama.bunları tek tek yazamıyorum şimdi işlerim yoğun .yılda 365 gün yemek yapıyorum bazı bunalıyorum balık tutma gibi avcılık gibi haşam biçimi olan ve stres atmak için rahatlamak için bakığa ve ava cıkıyoruz ama zaman bula bilirsek tabiiki..birde bana tarifler sordunuz yazarım ama biraz işler rahatlasın hele.daha bu yıl siftah edip denize balığa gide medim geçen akşam sahile indim bi bakim çıkıyomu bişeyler lüfer başlamışmı diye balık tutan bi arkadaşa sordum rast gele dediv varmı bişeyler.abi lüfer çektiler orda bizde bişeyyok dedi hemen lüfer tutan amcanın yanına baktım amcam almış lüferi neyse kamçıladı bizi 1/2 gün içinde gidim bende şansımı deneyeyim dedim işler yoğun gidememedim zaten saat 14 te işe gelip 23 te çıkıyorum bakalım artık fırsat bulunca deneyecem lüfere atacaz..saygılarımla fırsat buluncada yazacam değişik balık yemeği tariflerini...habide namık bey imza ayarlarının neresi olmamış bu kadar yapa bildim hata varsa tarif edinde düzelteyim...
hoşbulduk arkadaşım,kardeşim,dostum,yarenim, uzun zaman oldu beraber balık tutmayalı inşallah kısmet olurda yine eskisi gibi biraları açıp balık tutarız fındıklıda allaha emanet ol görüşmek dileğiyle...bu arada imza ayarları düzgünmü namık abi kızmasın..
İnşallah cahit istanbul'a bu aralar gelmek istediğimi biliyorsun umarım en kısa sürede fındıklıda termos'tan çayımızı içer balığımızı tutarız ha unutmadan Namık kızmaz uyarır