Mevlanın verdiğine şükür

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında stres_yapma tarafından paylaşıldı.

1. LapinCash

LapinCash

Evet .....

2. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Teşekkürler evet su gayet temiz kışın daha da duru oluyor. Malum yağmuş yağış azda olsa rengi dönüyor.

Ne o yaksa inanmadınmı ? Evet çoğunlukla şamandralı olta. Sen inanmasanda ben yemin etmeyeceğim :D

Son düzenleme: 14 Eylül 2009
  3. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:

Allahın arzı geniş o kadar insan sığmış bir senmi sığmayacaksın. Durduğun hata !!!:D :eek:

4. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    fındık çubuğu :)
    En İyi Avı:
    ???
    murat abi tebrikederim abi yine harika bi rapor ve harika balıklar abi elleriniz dert görmesin avınız daim olsun abi her pazartesi dört gözle sizin yeni raporunuz varmı diye direk bakıyorum abi abi balığınız daim olsun saygılarımla

5. Sweet Boy

Sweet Boy Ahmet

Resimler ortada abi daha neyine inanmıyalım estağfurullah :) benim attıgım şamandıralılara hiç böyle büyük balık takılmadığı için kıskanmış olabilirim ama :D:D

varmı bunun bir tekniği ustam ??

6. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Ellerinize sağlık kamp çok güzel balılar harika siz harikasınız rapor harika başka ne sölenebilir bilmiyorum:).Çok güzel bir ekip.zaten sazan avında da bu çok önemli.Onun zevkide biraz ekipten kaynaklanıyor:D Allah bozmasın Rapor için teşekkürler:)
    Hem balıgı çekerken hem yemeleme yaparken olsun şamandıralı olta daha güzel oluyor.Şamandıralı takımı zaten yatık vazıyette dıbe oturtttugun zaman dip oltasıyla bir farkı kalmıyor:)
    Benimde zaten kaçırdıgım veya tuttugum buyuk sazanların %80 i şamandırlı oltaya denk gelmiştir.saygılarımla!

7. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Teşekkrüler bir nebzede olsa göz zevkinizi tatmin edebiliyorsak ne mutlu bize. Umarım daha irileri size nasip olur

8. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Ustalıkmıdır yoksa tamamen nasip işimi ki biliyorsun "insanın kısmetinde olmadımı dayak bile yiyemiyor" bence nasip işi.Ama ben oltamın derinlik ayarı ile o kadar uğraşırımki görsen bu adam deli dersin.Mesela 1-5 mt de balık vuruyorsa derinliği ellemem ama baktım bir yarım saat sonra yada beş dk sonra tık yok ise az derileştirir veya kısaltırım. Zaten bu derinlik değiştirme olayını gerçekleştiriğp oltayı suya attınmı o derinlikte baklık varsa hemen veya 5-10 sn içerisinde vurur 2-3 dk bekledin vurmadı o zaman yine derinlikle oynarım

9. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Teşekkürler. Ben şamandralı oltamın tam dibe oturmasından nefret ederim.Hiç olmasa en az 10 cm yukarıda olmasına dik durmasına dikkat ederim.Ne o oyle vurgun yemiş gibi yan yatan şamandra sevmem:D Şamandra dediğin dik ve uyanık olurki tutucusuna balığın geldiği haber versin:D;)

10. Serdar UsLu

Serdar UsLu Serdar

Favori Kamış:
    Ryobi 295 40-125 g
    En İyi Avı:
    Grida 4 Kg
    Tebrikler Murat abi maşallah kırmışsın yine balığı ellerine sağlık.Avının bereketi hep böyle olsun rastgele.

Ayrıça İlk slayttaki şarkı süper yüreğine sağlık.

11. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Ellerine sağlık Murat kardeş,seyrine doyum olmuyo,teşekkürler..

12. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Sende haklısın abicim:D Bende tam tersine şamandıranın şeklini hiç önemsemem isterse orda duran beyaz bir köpük parçası olsun.Balık geldiğinde nasıl olsa oltayı götürüyor:D

13. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

BEndfe açılmıyor video yinede tebrikler.

14. Sweet Boy

Sweet Boy Ahmet

Verdiğin bilgi için Teşekkürler abi, sölediğini denicem bayram tatilinde çok güzel bir avlak var oraya gitmeyi düşünüyorum tutmayı becerebilirsem raporu yayınlarım :):)

15. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Yahu Nuri kardeşim sezon başı orta halli birkaç balık aldım, üstüne senden trofe duası geldi ama Ercan'ın dediği gibi kendi üstüne üfledin galiba. Bıçak gibi kesildi balık. 2 aydır sazanlar oltaların etrafında dans ediyor ama o kadar. Seninkiler dans öğrenmek için senin kollarına atlıyor. Şu duayı tazele ama üflerken yüzünü İstanbul'a dön be yaa:D :D

16. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Nejat Ağabeyim, selam ve hürmetlerimle.

Abicim dualarımın işe yaramamasına ben de üzülüyorum inan. Ancak yine de tazeledim en güzelinden. En az 3 kere sonra, inşallah bu sefer işlem tamamdır.:)

Siz sayın üstadlara haddimiz değil bir tavsiyede bulunmak ancak, acizane bir kaç husus hatırlatmış olayım. Ne de olsa, balık tutamamanın stresi ile insan yaptıklarını da unutuyor bazen.:p :rolleyes:

Sabah gün doğumunda oltalar hazır olmalı. Olta düşürülen derinlik en az 3 mt, yer ise kumluk/çamurluk. Yem avlaktaki yemlik balıklardan 2-3 cm boyutlarında yaprak yem. İğne tek. Kıyıya mesafe 35 metreden aşağı değil. Yemleme imkanı varsa makarna, mısır, ne olursa her tür yemle ile yarım saatte bir bolca yemlemeli. Sessizlik ve yine sessizlik.

Benim şimdilik aklıma gelenler bunlar. En güzelinden hayalinizdeki balıklara inşallah rast gele saygıdeğer abicim.

Selam ve saygılarımla.:) ;)

17. nejat vardar

Allah razı olsun Nuri kardeşim. Yaa bak unutuyordum...;) Sen şu bilmecenin cevabını buldun da mı rahatladın? Yoksa bütün Erzurumu meraka boğdun da mı rahatladın?:D

18. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Allah sizlerden de razı olsun kıymetli abicim.:)

Evet rahatladım. Nasıl?

O günden sonra aklım fikrim dumura uğradı da, ne soruyu düşünecek hal kaldı ne de cevabı merak edecek. Cevabını bulamadım maalesef, soru beni telef etti.:eek: :D :p

19. nejat vardar

Bakalım bu son dua işe yararsa cevabı söyleyeceğim. ;) Yaramazsa....:D

20. nejat vardar

Yaramazsa da... Ercan veya Sennur söyler:D