[IMG]02-07-2006 ankara yanıyor sıcaktan,bizde biraz temiz hava alalım diye 3 kişi vurduk yollara.1000 tane kadar solucan topladık veeeee.Kendimizi çankırı ili orta ilçesinde bir gölette bulduk.4 er kamış olta attık akşam hava kararana kadar tık yok.ama bu arada tktıgımız solucanlar tek tek gidiyor sebebini daha sonra oltaya gelen balıkların yediğini anladık.Bu balıklar 10 cm boyunda koca kafalı koyu kahve ve dişli bir balıktı.ilk büyük aynalı sazan tam gece 12 de geldi.2.500kg attık livara,bu resimdeki 12.300kg lık minik ise gece1 de benim eski model black arrow makalı kamışa geldi.zil bir kere çın etti gittim baktım misina öne gelmiş boşlugunu almak istedim 20 m kadar makineyi sardım sonra şiddetli bir asılma.kamış kırılacak kadar zorladı.minik gelmem diyor neyse bende onu yormaya başladım.15-20 dk uğraşıdan sonra arkadaşım HASAN dan kepçeyi istedim ama nafile minik kepçeye girmem diyor.arkadaşım böyle olmayacak dedi ve diz hizasına kadar suya girip üç parmagını miniğin agzına sokup diger eliyle destekleyerek suyun dışına aldı.tabi bu arada minik bizi kuyruk darbesiyle bir güzel dövdü.sabaha kadar irili ufaklı 20 sazan çektik.bunların 2 kg altındakileri geri iade ettik.ben bu miniği aldım arkadaşlarımda 2 şer tane aldılar keyifli bir gün idi.