Selam.İstanbul da preslenmemiş toz mısır küspesi nereden bulabilirim bilen var mı acaba?Eminönü'deki yemcilerde ayçiçek küspesi var mısır bulamadım..
Yok Gürkan abi o kadar da değil İstanbulda da biyerlerde olduğuna inanıyorum ama nerede yine de çok teşekkür ederim Kütahya'da nereler satıyo bunu acaba?
Ya ben ondan da alıcam ama ayrıyetten yemleme yapmak için de toz istiyorum onu zor bulucaz galiba sağolun..
erdem kardeş sende zor olanı buldun kolay olan içinmi üzülüyorsun toz mısır küspesi hayvan yemi satan yerlerde var hatta civciv yemi toz ayçiçeği küspesi süt danası yemi hepsi yemcilerde var bu yemcilerde genelde ava gittiğimiz köylerde varmesela sultançiftliğinde habiplerde arnavutköyde var
öyle mi oldu Aytekin abi Tamam o zaman köylerde bulunuyorsa Sazlıbosna köyünde de vardır heralde.Ben de İstanbul'un göbeğinde yemci arıyorum. Sağolasın..
Hadımköyden gidiyorum abi, köprüyü geçiyorum sonra köyün içinden devam edip sağa dönüyorum.bu taraftan daha kısa yol varsa iyi olur aslında sen nerden gidiyosun?
ben sana harita hazırlar özelden gönderirim hatta haritada yemcinin yerinide işaretlerim sen mermer ocaklarına gidiyordun dimi ona göre çizeceğim
Evet bi daha kine oranın azcık gerisine gidicem ama orası sayılır çok işime yarar abi çok sağolasın..