Mısıra Ne Gelir

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında 9673 tarafından paylaşıldı.

1. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    evet haklısınız denemeye devam edeceğiz. bu bölgede olta avcılığı yok denecek kadar az. aslında bizim gibi olta ile avlanana da enayi gözüyle bakıyorlar. özellikle ağ ile avlanıyorlar. mısırla yemleyeyi de avı da biz yapmaya çalışıyoruz. solucanı sürekli bulma imkanımız yok.mısır ve sazanla ilgili yazılanlarıda okuduktan sonra özellikle daha kolay bulunabilen kendi hazırlayabileceğimiz yemleri kullanmaya özen gösteriyoruz. bu hafta sonuda gittik aynı bölgeye yine mısır ve küsbe attık ama yine boş döndük. bölgede bol miktarda sazan olduğunu biliyoruz ama neden oltaya gelmediklerini anlamadık doğrusu. umarım bir gün bizde yakalarız. yorumlarınız için tşkler.

2. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    sayın suat reis üstadım. şu rakı şeker ve vanilya ile hazırladığınız mısır salamuranısının tarifini alabilir miyiz?

3. Suatreis

Suatreis

Kavanozda satılan hazır mısırlar varya, onun kendi suyunu boşaltın. boşalttığınız su kadar rakı,bir çorbakaşığı şeker, bir paket vanilyayı iyice karıştırıp kavonoza geri dökün ve 2 gün kadar bekletin. Hepsi bu..

4. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    teşekkür ederim

5. azdiha

azdiha MEHMET BİLGİN

Favori Kamış:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    dağ alası 35 cm
    anason ile kokulandırılmış kuru mısırdan hiç verim alamadım. Sizin salamura etmekten kastınız nedir. Ben sadece 1 gece beklettim.

6. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Rakıda bekletilmiş mısır her zaman tektir ,bunun yanında balın içerisinde bekletilmiş mısırda gerçekten iyi iş yapıyor bunları bende denedim ,ama bunlarla süper avlar yapan curphunter ( sabri ) abimizin avları var ,sitemizde bularbilirsiniz ;)

7. uzunköprülü umut

uzunköprülü umut Umut ÖZER

Favori Kamış:
    3.00m alba kamış 60lık olta ve her türlü şamandıralı olta takımı
    En İyi Avı:
    10 cm tatlısu levreği
    kafama yattı deneyim bi :D

8. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    sevgili kardeşim bizim buralarda mısıra sazandan başka balık vurmuyor yanında solucanda götürecekmişsin yayın için en etkili yemlerden birtanesidir kuru üzümü soruyorsun ben kuru üzümle çok sazan alıyorum ama kuru üzüm tattığımdahep çapak yani ufak sazan vuruyor ve beni çok oyalıyor bubun için kuru üzüm kullanmıyorum

9. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    suat kardeşim çok güzel ama rakıyı nasıl dökeceğim boşyere bir damlasını yere döksem içim sızlıyor vermeyin böyle tarifler abi gideceğim balığa dökeceğim kavanozun içine rakıyı ondan sonra birde dayak ye arkadaşlardan rakıyı ne ettin diye :D

10. uzunköprülü umut

uzunköprülü umut Umut ÖZER

Favori Kamış:
    3.00m alba kamış 60lık olta ve her türlü şamandıralı olta takımı
    En İyi Avı:
    10 cm tatlısu levreği
    ayıpsın savaş abi bide ziyan mı etçez :D yaş maş salla sen yalnız vanilya şeker fln bozar beya :D