kapuluda PARSEL ile sıkıcı ve monoton bir gün...ama resim gönderemedim en kısa zamanda inşallah oguz 2 trofe aldı biri 7.5 kg geldi [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Parsel (Oğuz Abi) ve sıkıcı bir gün inanmıyorum şaka herhalde. Yazan at çek ustası Atila abimi tanımasam bende ona diyeceğimki sende partnerini tanımıyorsun. Abim büyük balıkçı herkes keşke onun gibi olsa. Aynı zamanda büyük azim ve yorulmak bilmeyen atçek olayından dolayı seni kutlarım abim. Saygılar benden.
aga yıktınız bizi. elimiz ne oltaya ne deklanşöre gitmez artık. yok şinci, balık tutuyon elinde mezura yok hadi mezurayı çektin herkesin gözü seçmez hesabı. ne yaparsın kıyaslayacak birşey bulursun. türk usulü, cep telefonu sigara paketi vs koyarsın ki miillet bi kerteriz alsın hesap etsin olayı. "bu balık var var bir 30 cm felan" desin hesabı. agalar öyle balıkçı ki. Bizle dalga geçer gibi kuzuyu kıbleye dogru yere yatırmış. Oda yetmemiş balık fotografları tarihinde bir ilki gerçekleştirip olayın belini kırmışlar. aga o araba lastigini söküp takmak zor olmadımı. kaç cant o.:=)))) ilahi arkadaşlar. helal valla. Bi de çok bunaldık neydi o öyle diyip diyip sosyetenin moralini iyice telef etmezler mi? Allah cezanızı verecek.
Boylesi iki baligin yakalandigi gun monoton olursa, sizin eglendik dediginiz gun kimbilir ne olur Darisi olmayanlarin basina. Guzel av , mukemmel baliklar. Fotolari biraz duzeltim, umarim begenirsiniz, kalin saglicakla...
pes doğrusu hem böyle trofe yakalıyorsunuz hem sıkıldık diyorsunuz, bunun iinde başka bir iş olsa gerek ?
monoton bir gündü.Çünkü kalabalık degildik beni oğuz sinir etmek için arka arkaya balık çekti.Beni gaza getirdi ve benden bu kadar sıra sende dedi ve pişman ettim.At çek ile saat 6 dan 14 e kadar hiç durmadan çalıştım. eve sıfır balık ile gittik.bizim avlar hep böyle monoton geçmez arada sırada gülerizde