NERDESİNİZ DELİKANLILAR :)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında arkadyan tarafından paylaşıldı.

1. yolcu42

yolcu42 Yakup IŞIK

En İyi Avı:
    11,5 kg aynalı sazan
    Arkadaşlar ben evlenmeden önce arada sırada balığa gideceğimi, sigarama karışmaması gibi aklıma gelen bütün konularda pazarlık yaptım. Şimdi ise balığa gitmeme karşı çıkıyor, sigara içirtmemeye çalışıyor. Sözün özü dizginleri eline almaya çalışıyor.
    Senede üç beş kere anca balığa gidebiliyorum zaten.
    Balığa gideceğim zaman haber veriyorum ama geçerli bir sebebi yoksa bildiğimi yapıyorum kararım kesin oluyor.

2. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    :laughing: :laughing:

3. prozack

prozack serhat

:D :D :D :D

4. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    :) ben boşuna mı at çek levrek avcılığını sectim
    benim balığa gittiğimin kimse farkına bile varmıyor.
    pazar sabahı 4 te 5 te balığa giderim sabah 9:30 da sıcak ekmek elimde evde olurum.
    ama şimdi yaz geldi.jig ve sırtı var planlarda
    orda bir yazı gördüm onu deniycem
    "ben giderim der ve giderim diye bir laf vardı " :) o hoşuma gitti.:) :)

5. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    bekarlık sultanlık :D

full reeling

6. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Balığa gidiyorum dediğim zaman olay biter hık diyemez :mad: :D

7. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    haftada 2 gün tatilim var bir günü balığa rezerveli (c.tesi) diğeri aileme (pazar) sorun yok :)

8. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    valla bizde hanımlarda geliyor, çokluk cocuk ana baba cümbür cemaat herkez balığa meraklı

9. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    lineaeffe s-cruve spiral carbon
    En İyi Avı:
    sazan-9,5kg ve 38.5 cm mercan ( doğal alabalık)
    ben genelde 1-2 gece kalmalı gidiyorum dağa yaylaya alabalık için.Bir hafta balığa gidiyorsam diğer hafta eşimle ve çocuğumla vakit geçiriyorum:)bu şekilde dengelemeye çalışıyoruz.Ama arada haftalarca üst üste balığa gittiğimde oldu :)

10. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Bazen taksiyle bazende serhat kardeşim bırakıyor. Ara sıra yağmura yakalandığımız oluyor ama sorun olmuyor yani :D :D :D

11. mrenrico

mrenrico MUSTAFA TEMEL

Sevgili Kardeşim Bşatan çok pazarlık yapma ev de kalırsın bak:))

12. simendifer

simendifer Sennur

Bir fıkra gibi NASİHAT :

Yeni evli çift at arabasıyla evlerine giderken atlardan biri tökezlemiş. Kadın “Bu bir!..” demiş. Aynı at bir süre sonra yeniden tökezlemiş. Kadın “Bu iki!..” At üçüncü kez tökezlediğinde çıkarmış silahını ve atı vurmuş. Adam “Sen ne yaptın?” diye feveran edince kadın kocasına dönmüş ve ”Bu bir!..”

Haklısınız, işi baştan sıkı tutmak iyi olur. :)

Bazı şeyleri söylerken, işin dönüp dolaşıp size gelebileceğini de unutmayın. Bu hikayeyi biliyorum ama hatırımda değildi, iyi oldu hatırladığım. Şimdi bütün bayan arkadaşlarıma sizlerin planlarını anlatayım da görün siz. hihi

"bu bir" miş... Teeeyyyy... :laughing:

13. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Açıkcası ben izin almıyorum. Eşim hobime karşı saygı duyar. Haftasonu için planım varsa söylerim. Eğer O'nun benimle ilgili bir planı varsa söyler. Duruma göre gider ya da kalırım. Ama evli arkadaşları gördükçe gerçekten çok üzülüyorum :)

14. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Eyvah, casus çıktı!! :eek:

Ben önceki yorumumu hemen siliyorum arkadaşlar kusura bakmayın. :eek: :D

15. matti

matti murat

:) işte bu süperdi..

16. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Sennur hanım, bakma sen burada atıp tutanlara, efelik taslayanlara, mangalda kül bırakmayanlara.:p :p

Senelerin verdiği tecrübe o dur ki, kazakla kılıbıklık arasında, 1 hafta fark vardır. 1 hafta sonra tamam dendiğine göre, sıkıntı yaşamak pek akıllıca olmasa gerek.

Ben giydiğim o kalın kazakları çoktaaaaan çıkarttım. İnce bir penye bile fazla.:p :p

17. simendifer

simendifer Sennur

Biliyorum Tevfik ağabey ama takılması keyifli oluyor. :p Bir arkadaşımız var, o da site üyesi, şimdi adını vermeyeyim, bizim Sedat ağabeylerle (SedatMert) bir gün sohbet ederken, konu kazak olma meselesine gelince, "valla ben hanımın lafından çıkmam. Hayatta tanıdığım en kazak adam babamdı, o da bulaşık suyu sıcak mı, ılındı mı diye bakardı" demişti de çok gülmüştük. :):) Velhasıl, evli olup da "bana kimse karışamaz, ben istediğimi yaparım, höt hüt" diyen aslanların, hanımların yanındaki serçe hallerine de çok şahit olduk. :p

Buradan bayan arkadaşlara da sesleneyim; "hanımlar, balığa gitmek konusunda beyleri bu kadar sıkmayın. Balık avı güzel ve aynı zamanda çok yönlü bir hobidir. İnsanı dinlendirir, sorunlardan ve gereksiz vakit harcamaktan uzaklaştırır. Mümkünse siz de hobiye ortak olun. Yok, balık tutmakla hiç işim olmaz diyorsanız da en azından piknik kısmına ortak olun. Emin olun pişman olmazsınız." ;)

Son düzenleme: 19 Nisan 2012
  18. balikci

balikci

Dertlisi için zor zanaat. İlişkiye başlayacağın kişiye mutlaka hafta sonları erkenden sabah sporuna gittiğini söyleyeceksin. O nasılsa, zahmet edip o saatte kalkmaz. Yine de balığa gittiğini anlamaması için kamuflaj çok önemli. Zira, çorabın içine sigara-para gibi saklanacak malzemeleride yok bu hobinin. Bir bakmışsın pantolonun cepleri dolmuş. Bir cebinde fırdöndüler, diğer cebinde köstekler. Çakmak cebinde silikon ve bir adet sahte sığıyor (iğnesiz).Yalnız arka ceplere sakladığın kurşunların ağırlığı yüzünden belinden düşen pantolon, kemer bile tutmaz. Kamış kullanmıyorsan, küçük kasnaklar var. Onlar şapkanın içine sığıyor. Kamış var ise, eşofmanın kolunu kıvırmadan içine sokarsın. Ama evden uzaklaşana kadar, kamburun çıkmış vaziyette yol almak zorunda kalabilirsin. Pantolonun paçasından sokup, saklanabilir de. Ama oturmaya çalışmanı kesinlikle önermem. Evet, makineyi koyacak yer kalmadı, farkındayım. Siz iyisimi evlenmeyin. Büyük balıklar, randevularına gecikilmesinden hoşlanmazlar. Başlığı "neredesiniz kılıbıklar" diye mi değiştirsek. :p

19. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Hocam senin isin zormus, al 2kilo balik afiyetle ye :)

20. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    :laughing: :laughing: :laughing: Ceplerde firdonduler kursunlar sahteler esofman kolunda kamis:) Cok iyi yav aslinda ben bir fikir verebilirim malzemelerin surekli arabada olmasi:D