Arkadaşlar ben evlenmeden önce arada sırada balığa gideceğimi, sigarama karışmaması gibi aklıma gelen bütün konularda pazarlık yaptım. Şimdi ise balığa gitmeme karşı çıkıyor, sigara içirtmemeye çalışıyor. Sözün özü dizginleri eline almaya çalışıyor. Senede üç beş kere anca balığa gidebiliyorum zaten. Balığa gideceğim zaman haber veriyorum ama geçerli bir sebebi yoksa bildiğimi yapıyorum kararım kesin oluyor.
ben boşuna mı at çek levrek avcılığını sectim benim balığa gittiğimin kimse farkına bile varmıyor. pazar sabahı 4 te 5 te balığa giderim sabah 9:30 da sıcak ekmek elimde evde olurum. ama şimdi yaz geldi.jig ve sırtı var planlarda orda bir yazı gördüm onu deniycem "ben giderim der ve giderim diye bir laf vardı " o hoşuma gitti.
ben genelde 1-2 gece kalmalı gidiyorum dağa yaylaya alabalık için.Bir hafta balığa gidiyorsam diğer hafta eşimle ve çocuğumla vakit geçiriyorumbu şekilde dengelemeye çalışıyoruz.Ama arada haftalarca üst üste balığa gittiğimde oldu
Bazen taksiyle bazende serhat kardeşim bırakıyor. Ara sıra yağmura yakalandığımız oluyor ama sorun olmuyor yani
Bir fıkra gibi NASİHAT : Yeni evli çift at arabasıyla evlerine giderken atlardan biri tökezlemiş. Kadın “Bu bir!..” demiş. Aynı at bir süre sonra yeniden tökezlemiş. Kadın “Bu iki!..” At üçüncü kez tökezlediğinde çıkarmış silahını ve atı vurmuş. Adam “Sen ne yaptın?” diye feveran edince kadın kocasına dönmüş ve ”Bu bir!..” Haklısınız, işi baştan sıkı tutmak iyi olur. Bazı şeyleri söylerken, işin dönüp dolaşıp size gelebileceğini de unutmayın. Bu hikayeyi biliyorum ama hatırımda değildi, iyi oldu hatırladığım. Şimdi bütün bayan arkadaşlarıma sizlerin planlarını anlatayım da görün siz. hihi "bu bir" miş... Teeeyyyy... :laughing:
Açıkcası ben izin almıyorum. Eşim hobime karşı saygı duyar. Haftasonu için planım varsa söylerim. Eğer O'nun benimle ilgili bir planı varsa söyler. Duruma göre gider ya da kalırım. Ama evli arkadaşları gördükçe gerçekten çok üzülüyorum
Sennur hanım, bakma sen burada atıp tutanlara, efelik taslayanlara, mangalda kül bırakmayanlara. Senelerin verdiği tecrübe o dur ki, kazakla kılıbıklık arasında, 1 hafta fark vardır. 1 hafta sonra tamam dendiğine göre, sıkıntı yaşamak pek akıllıca olmasa gerek. Ben giydiğim o kalın kazakları çoktaaaaan çıkarttım. İnce bir penye bile fazla.
Biliyorum Tevfik ağabey ama takılması keyifli oluyor. Bir arkadaşımız var, o da site üyesi, şimdi adını vermeyeyim, bizim Sedat ağabeylerle (SedatMert) bir gün sohbet ederken, konu kazak olma meselesine gelince, "valla ben hanımın lafından çıkmam. Hayatta tanıdığım en kazak adam babamdı, o da bulaşık suyu sıcak mı, ılındı mı diye bakardı" demişti de çok gülmüştük. Velhasıl, evli olup da "bana kimse karışamaz, ben istediğimi yaparım, höt hüt" diyen aslanların, hanımların yanındaki serçe hallerine de çok şahit olduk. Buradan bayan arkadaşlara da sesleneyim; "hanımlar, balığa gitmek konusunda beyleri bu kadar sıkmayın. Balık avı güzel ve aynı zamanda çok yönlü bir hobidir. İnsanı dinlendirir, sorunlardan ve gereksiz vakit harcamaktan uzaklaştırır. Mümkünse siz de hobiye ortak olun. Yok, balık tutmakla hiç işim olmaz diyorsanız da en azından piknik kısmına ortak olun. Emin olun pişman olmazsınız."
Dertlisi için zor zanaat. İlişkiye başlayacağın kişiye mutlaka hafta sonları erkenden sabah sporuna gittiğini söyleyeceksin. O nasılsa, zahmet edip o saatte kalkmaz. Yine de balığa gittiğini anlamaması için kamuflaj çok önemli. Zira, çorabın içine sigara-para gibi saklanacak malzemeleride yok bu hobinin. Bir bakmışsın pantolonun cepleri dolmuş. Bir cebinde fırdöndüler, diğer cebinde köstekler. Çakmak cebinde silikon ve bir adet sahte sığıyor (iğnesiz).Yalnız arka ceplere sakladığın kurşunların ağırlığı yüzünden belinden düşen pantolon, kemer bile tutmaz. Kamış kullanmıyorsan, küçük kasnaklar var. Onlar şapkanın içine sığıyor. Kamış var ise, eşofmanın kolunu kıvırmadan içine sokarsın. Ama evden uzaklaşana kadar, kamburun çıkmış vaziyette yol almak zorunda kalabilirsin. Pantolonun paçasından sokup, saklanabilir de. Ama oturmaya çalışmanı kesinlikle önermem. Evet, makineyi koyacak yer kalmadı, farkındayım. Siz iyisimi evlenmeyin. Büyük balıklar, randevularına gecikilmesinden hoşlanmazlar. Başlığı "neredesiniz kılıbıklar" diye mi değiştirsek.
:laughing: :laughing: :laughing: Ceplerde firdonduler kursunlar sahteler esofman kolunda kamis Cok iyi yav aslinda ben bir fikir verebilirim malzemelerin surekli arabada olmasi