NERDESİNİZ DELİKANLILAR :)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında arkadyan tarafından paylaşıldı.

1. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    ben balık için izin almam :))

şimdiye kadar hiç eşimden aşkım ben balıga gidiyorum izin verirmisin demedim :)) çünkü hafta sonları genelde eşimle kızımla giderim .. eşime sorarım gidelimmi bu hafta yok ben gelmiyorum işlerim var sen git haftaya beraber gideriz der . iki haftada bir kesinlikle benimle birlikde balıga gelir.. ve sabahlar .. eşimle gittigim zaman daha kalabalık yerleri tercih ediyorum mesela ömerli barajı çünkü her yer piknikçi .. ailesi ile gelen insanlarla dolu :) o yüzden ben eşimden izin almıyorum ailecek dogayı seviyoruz kamp çadır piknik vb böyle şeyler güzel bende bunların yanında oltalarıda yanıma aldımmı sorun yok :)) ve balık dönüşü haftaya değişik yere gidelim diyolar :))

2. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    tatlı dil her zaman yılanı deliğinden çıkartmıştır :) tek ve kesin çözüm. haaa birde hediye var tabi :)

3. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    en sevdiğim iki eski arkadaşım istanbulda yaşadığım zaman evlenmişlerdi.kızıda iyi tanıyorum adamıda.adam zaten benim hem balıktan fanatik partnerim hem de normalde de sık sık görüştüğüm insan.hanımı da çok eski arkadaşım.neyse konuya giriyim.arkadaşım daha evlenmeden kızla pazarlık yaptı benim yanımda.hayatım bak benim hiç bir kötü alışkanlıım yok gezmem tozmam kavgam gürültüm maçım televizyonum çapkınlıım vs yok dümdüz yaşıyorum sende biliyosun.yenge cevap veriyo eee aşkım ne olmuş.senden evlenmeden önce bir tek şey için baştan izin istiyorum.neymiş?ben arkadaşlarla birlikte sadece balığa giderim.kızın cevabı ya sözümü olur aşkım nedemek ne zaman istersen gidebilirsin.tabii kız bilmiyodu gece telefonun çalıcağını kanka lüfer kıyıladı sarayburnundayız kop gel atçek var..... geçti 3 sene kız tamamen deliye dönmüştü:D:D:D

4. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    artık önemi yok abi. arkadaş işi baştan kopartmış. ipler elinde :)