İsa abi sana ayırdığımız balıkları en sonunda almışsın Seni ve Denizi ayrı ayrı tebrik ederim.Eşkina avının tadını aldıysan yengeden çekeceğin var demektir Her akşam avlanmaya gitmek isteyeceğini tahmin ediyorum.Avlarınız daim olsun selamlar sevgiler...
Bencede bana ayırdığın balıkları tuttum ama bende sana karşılığında güzel bir iskorpit gönderdim.Yakında oltana takılınca tanışırsınız Bu hastalığı siz bulaştırdınız, sabahtan beri ellerimde bir titreme var, bir an evvel kaldığım yerden devam etmem gerekiyormuş gibi.. Yoksa ben Hayır hayır olamaz
Şu asıl tiyoyuda vermeyi unuttum size eşkina avı için çok geç saatte başlamışsınız.Eşkina güneş tam batmak üzereyken daha iyi av verir.Bence bu aylarda en geç 20.45-21.00 sularında oltalarınız suda olmalı.O zaman daha verimli geçecektir avınız:thumb:
Ah be Can'ım zamanında söylesene Bizde saat 21:00'de gittiğimiz merada saat 23:00'e kadar boşuna oyalandıkbanghead banghead :laughing:
İsa bey tebrikler güzel balıklar. salınanlar için teşekkür ederim. Hep savunduğum nokta sürdürülebilir balıkçılık için gençlere yönelmek lazım diye. torbacı büyükler zaten odaklanmış sen ne desen boş ama gençler öyle değil.
Anadolunun avcı kartalları sizleri gönülden tebrik ederim.. dün gece boyunca ben de avda olduğumdan raporu anca okuyabildim.. harikasınız dostlar.. tekrar tebrik ederim, afiyetle.. :clap2:
Teşekkürler Gültekin, çok haklısın büyükleri eğitmek gençlere göre çok daha zor, amacımız akıllarının bir köşesinde de kalabilirse, boyu büyük görünse de yavru balıkların suya iade edilebileceğidir
Sağolasın Fatih kardeşim, eşkinalar sizin o tarafa geçti, umarım sizlerde onlara gerekli misafirperverliği gösterir, sofralarınızın başköşesindeki yerlerini ayırırsınız:hungry: Avlarınız bol ve daim olsun, rastgele
Teşekkürler üstad, geldiğinde kaldığımız yerden devam ederiz Bizde senin avlarını keyifle takip ediyor ve kutluyoruz.Bol balıklı ve keyifli avların olsun, iyi tatiller dostum
Çok teşekkürler, maşallah sizin avatarınızdaki çok daha yakışıklı imiş, devamınıda dilerim.Adana'ya selam ve sevgilerimizle...
tebrikler abi eskinalar ayni dönemin devreleri gibi,hepsi ayni boydalarhihi dahasina rasgelesinreeling
Teşekkürler Kadirim, dediğin gibi hepsi tertip, bir tanesi devre kaybıydı, diğerlerinden 1 cm. büyüktü Bu arada senin levrek raporlarınıda çok özledik, arayı fazla açma, tembellik yok
Maşallah, bereketiyle gelmiş mavruşlar. Ekibi kutlarım. Güzel gönlüne denk nice ilklere İsacan. Not: Taş soran arkadaşla bir diyaloğunuz oldu mu? Böbrek sancısını ta buradan hissettim garibin.
tebrikler güzel balıklar eşkina eşkina diye diye benide eşkinacı yaptınız. bende ilk eşkinamı aldım pazar akşamı avlagın yapısını tanımak ona göre takım hazırlamam üc haftamı aldı . ama herkezin samandıralı attıgı yerde ben dip takımı atıyorum artık . bir takım dahı bırakmadım ve balıgın yemi bulmasıda daha kolay oluyor kanımca.
Teşekkürler Nuri abim Bizim Denizin raporunda gördüm bende ama herhangi bir açıklama veya özelden bir mesaj gelmedi abiidk Denizin babasınada bu taşlardan lazım, bendende bir kaç yakınım istemişti ama çok acil bir durumu olan varsa tabiki seve seve göndeririz duyarlı abicim:thumb: Teşekkürler Koray, darısı başınıza Eyvallah Savaşım, birde seni görebilsek Teşekkürler, bende sizi kutluyorum, çok keyifli bir av değil mi