Hey maşallah demek şeytanın bacagını daha önce kırmışsın isa abi,tebrik ederim.İlk olarak diğer raporunuza cevap yazmıştım ama yanlış yapmışın esas balık burdaymış Tekrardan tebrik ederim,umarım daha bereketli avlar yaparsınız,yaparız.
Sevgili dostum Isa gercekten cok guzel bir av olmus.Hem baliklarin boylari hem seciciliginiz hemde bu ozenli paylasiminiz gozumu gonlumu acti.Denize ve sana cok tesekkur ediyorum.ikinizi de cok tebrik ediyorum. Genclere verdiginiz ornek ve onlarin size karsi tutumlari da Ulkemizde artik bir seylerin ciddi olarak degistiginin en guzel gostergesi.Bu katki icin sizlere ayrica tesekkur ediyorum. Boyesi degerli paylsimlarda bulusmak umuduyla hasretle kucakliyor sevgi ve saygilarimi gonderiyorum. Gonlunuzdekine daima rast gelsin.
Dediğin gibi şeytanın bacağını kırdık, teşekkürler Fatihim... Umarım seneye birlikte daha güzellerinide tutarız değerli dostum
Hüseyin abim, siz değerli gönül dostlarının övgüsüne ve saygısına mazhar olmak, inan ki tuttuğumuz balıklardan bile daha fazla haz ve mutluluk veriyor. Amatörlük ruhunu burada sizin gibi değerli üstadlardan öğreniyoruz, sağolun, varolun... Sizin muhteşem sunum ve anlatımınız yanında acizane elimizden geldiğince ortamı ve aldığımız keyfi siz değerli dostlarla paylaşmaya çalışıyoruz. Selam ve sevgilerimizle kal Hüseyin abi...
Çocukların leşkina dediği kadar var. Ne o balıkların hali Tebrikler İsa abi, devamına rastgelsin. (Çok daha irileri. )
Sevgili Volkan, raporda da belirttiğim gibi eşkinalar öldükten sonra pek fotojenik çıkmıyorlar malesef ama ilk yakalandıklarında bakmaya doyamayacağın bir güzellik ve çekiciliğe sahipler.Hele o mor renkleri nefis, tadına gelince ben henüz yemedim buzluktalar Yiyenler ise harika diyorlar, göreceğiz bakalım :hungry: