Sağol sevgili Akif. Nihayet İstanbula haftaya geleceğim.O Somonlar halende oradaysa denemek isterdim. Cengiz balıkcılıkta görüşürüz. Sevgimle kal
Seni ziyaretimde evinde bilgisayarının başında bana bu resmi gösterdiğinde ne hissettiysem aynı tebessüm ve takdir ile yine selamlıyorum seni sevgili ustam.. Biz seni ne kadar tanıdık ve sevdikse, hayatta, balıklarda o kadar sevdiler.. Allah sana daha güzel günler versin, hürmetler..
Vay Vedat Dayim vay ! Nasilda nostalji kokuyor... Hay gonlune saglik.Cok guzel olmus bu paylasimin gercekten. Baliklarin maasallahi var.Ara arada gulmedim degil hani kendi kendime Sicacik,samimi,esprili ve guzel fotografli bir konu.Daha ne olsun... Rastgele ...
-14 yaşındayım o zamanlar ben. Vedat amca eline sağlık nostaljik şeyler gerçekden insanı sevindiriyor. Keşki göllerimiz, derelerimiz hep eskilerdeki gibi kalsaydı.
Net hatırlıyorum sevgili Akif,bende ilk taktırdığımda o devi kütük sandımdı. Dahalarınıda yollıyacağım. Sevgiyle kal
Sevgili Kadir Denizden uzak kaldığım şu günlerde,sizlere nostalji avlarımdan kareler göndermek fırsatım doğmuştur. Spin takımı ilk kullandığım seneler 60'lı yılların başlarıydı.Taa günlerden kalma bazı sahtelerim halende durur. O zamanların gözde makarası Fransız Malı Mitchell'erdi.Resimdekide aynısıdır. Sevgiyle kal
Daha çok var bunlardan sevgili Kadem.Göndermeye devam edeceğim. Hele siz gelin bulmaya çalışırız. Sevgiyle kal
Sevgili Turgay Hakikatende o turna o günler için bile belgelenmiş en büyük turnalardan birisiydi.Şimdilerde ise sanmıyorum. Benzer paylaşımlarıma devam edeceğim. Sevgimle kal
Haklısın sevgili Halil. Balık uğruna çektiklerim ve rahmetli anneme çektirdiklerim roman olur. Ama ah günler. Sevgiyle kal
Böylesine cümleleri bence değme Edebiyatcılar bile zor üretir sevgili Nuri. Ve sen bunları benim için yazıyorsun.Bu benim için en büyük gurur olmuştur. Şanslıyım,şanlıydımda.O günleri yaşayabildim,şimdilerdede yaşama gayret ve azmim devam etmektedir. En güzeli ise tüm bunların,şahsının cümlelerinde ifadesini bulan eşsiz ödüllerimdir. Devam edeceğim kıymetli kardeşim. Dağarcığımda bulunan tüm güzellikleri sizlere sunacağım. Sevgi ve saygımla kalasın.
İlgin ve yorumların için teşekkür ediyorum sevgili Alikemal, Benimkine benzer üzüntülerin senide rahatsız ettiğini biliyorum. Ama şunu bilki azimli avcı için benzer avlar halihazırdada varlar ve senin gibi bir avcıyı beklemekteler. Sevgimle kal
Hatırlıyorum sevgili Bahtiyar. Ah bir bulabilsemde daha neler var sizlere bir yollayabilsem. ,Sevgiyle kal
Vedat abi sana yakisan fotoraflar,iste böyle bir turna ile ancak anlasilir turna baliginin degeri,ben sahsen bir metre alti turnalari saymiyorum,tabiki daha kücüklerininde degeri vardir ama böyle bir devi yakalamak her balikciya nasip olsun...