Sevgili İsmail Benzer kareleri paylaşmaya devam edeceğim. İlgi ve yorumlarına ise candan teşekkür ediyorum. Sağolasın
Sağol kıymetli kardeşim. İlgi ve yorumların benim için balıklardan bile değerlidir.. Sevgi ve saygımla kalasın
Keşke kalabilseydi sevgili İbrahim. Ama onlardan biryerlerde halende var,inşallah sanada denk gelecektir. Sevgimle kalasın
Sevgili Selim Böylesine turnalar çok seyrekte olsa halende var,ben bunlara inanıyorum. Önümüzdeki sezon daha çok üstüne düşeceğim.Ben tatlısu avını daha çok severim.Bu aralar az ihmal ettim ama devam edeceğim. Benzer resimlerime ve anlatımlarıma devam edeceğim. Sevgiyle kal
Sevgili Vedat Abi.. Sana duyulan saygı ve itimat öylesine büyükki bu camiada, inan bana bu ve benzeri nostalji karelerin sadece ama sadece sana ve avcılığına olan hayranlıgımızı artırır. İnan bana bundan sonraki hayatında hiç ava çıkmasan, hiç balık tutamasanda hep bir duayen olarak kalacak ve 70 lerdeki karede olduğu gibi çevrende sana sempati ve ilgiyle yaklaşan insanlarla olacaksın. Adın büyük puntolarla yazılı zaten gönüllerde.. Küçük büyük demeden elinden geldiğince herkese her mecrada yetişir yardım edersin.. Üşenmez bildiklerini sabırla dile getirirsin.. Kızgınlığında bile metanetle büyük olana yakışır şekilde gönül alırsın.. Hep birşeyleri paylaşır yenilikleri dener araştırır ve öğretirsin.. Hep varsın hep yanıbaşımızdasın.. Bu güzellikten ve büyüklükten Allah bizleri ayırmasın.. Sen hep ol emi..