Of ki ne of.Kendi adıma çok pişmanım be arkadaşım.Aklım fikrim hep sizlerde idi.Acaba neler yapıldı,nasıl eğleniyorlar vs.vs.hep acabalarla boğuştum durdum.Ne ziyaretlerden nede ziyaretçilerden birşey anladı isem kartopu olayım.Anladığım tek gerçek SİZLERİN ARASIN DA OLAMAYIŞIM idi.İnşallah resimler vardır.Bende o resimlerle avunurum.Tabi resimlerin üzerinde arkadaşlarımızın isimleri olursa daha da makbul olur.Ne mutlu sizlere.
Afiyet olsun Muratcım. Ben pencereden bakıyorum size. Perdenizde açık Şaka yapıyordum. Biz yeni, yedik yemeğimizi
ağlamak istiyorum moral sıfır eğlendiğinize sevindim ben de hep böyle sans var umarım başka bi zaman görüsebilecegiz..
Demek bizim site(balikavi.net.) SİZİN SİTEDEN ÇOK DAHA GÜÇLÜ DOSTLUKLAR DOĞURUYORMUŞ. Hay Allah iyiliğinizi versin.
Muratçığım canım kardeşim;Şu klavyene bir baktır itersen bu alıntıyı delil diye koydum. kızmassın umarım.Not:tanışamadığın bir dost.
haklısınız bu konuda ama telefondan bağlandığım zaman yazı dili sorunu yaşıyorum. bazı karakterler doğru yansımıyor daha dikkatli olmaya çalışırım. mobil hayatın zorlukları işte
Konuşun artık ayrıntıları Fotoğraf istiyoruz,anlatım istiyoruzz (balık istiyoruz diyeceğim ama sizi zor durumda bırakmayalım )
Eeee hani organizasyon hikayesi, hani diğer fotoğraflaaarrr... Bekliyoruz burda sabırsızlıkla ama değil mi ? Yazık değil mi burda boynu bükük organizasyon haberi bekleyenlere Çook insafsızsınız çoook
Aslına bakarsanız hikaye pek yazamam ben ,dolayısıyla diğer yazacak arkadaşlara pek engel olmayayım o yüzden yoksa bende ne kareler videolar var bir bilseniz.. zamanı gelince hepsi burda olacak merak etmeyin..