Ben varım Ankara'dan Samsun'a geldim ve şu anda organizasyon gününün gelmesini bekliyorum Hayırdır bir aksilik yok inşallah
Salı günü hava güneşli olacak Samsunda. En fazla parçalı bulutlu olur. Yağmur ve kar beklenmiyor şimdilik. İnşallah böyle gider havalar
Tüm arkadaşlarımızın Bayramını kutlar,Yeni yılda sağlık ve mutluluklar dilerim.Organizasyona gelmem imkansızlaştı.Sizlere iyi eğlenceler diliyorum.O kadar da heveslenmiştim ama nasip değilmiş.
iyi bayramlar Millet kaybolldu ya yarın bulusacaz ama hala organizasyonda kendimmim olta dısında ne getirmem gerektigini bilmemteyim yardımcı olun
:-D ben de pek farkl? bir durumda de?ilim hem malzeme hem de yiyecek ne bulursam al?yorum yan?ma. Hangisi laz?m olursa onu kullanay?m diye.
Murat daha önceki mesajlarda hangi oltaları alırsanız iyi balık yakalayabilirsiniz diye açıklama yapılmıştı heralde gözünden kaçtı,ayrıca yiyecek konusu o kadar dinlendiki herkez kendi yiyeceğini kendi getiriyor,ızgara ve semaver şirketten..
Biliyorum biraz abartarak anlatmak istedim( 07 geçit alt? tamam ) yar?n görü?ürüz ben bir çuvaldan biraz fazla odun parçalar?da ayarlad?m mangall?k ve tutu?turmalik
bu akşam ankaradan misafirim bize gelecek eğer dönüşleri 22.00 civarında olursa hemen amasyadan samsuna doğru yola çıkacağım...ve sabah organizasyona katılacağım...çıkmadan önce buradan gerekli bilgileri alırım...muhtemelen tek başıma ve arabamla katılacağım...zaten ömer abinin cep teli var bende..oradan ulaşırım size...