Oy oy oy oy işte bu bittiğim andır. Yakup abi ne olmuş bunlar böle ya. Zaten sabırsızlıkla bekliyodum organizasyonu şimdi bu sabırsızlığım iki katına çıktı
Doktor ne demişti unutma... Sana yasak.... Bunu Musayla oturup tek başımıza götüreceğiz... Belki sağlık durumu sana göre iyi olan arkadaşlara da bir iki parça verebiliriz, o anki pisikolojime bağlı
Yakup abi Elifin bir deyimi var "Allah manda şifalığı versin" diye. Bana hiç bişe olmaz sen merak etme. O tepsiyi bitirir ikincisi nerde diye sorarım be Ayrıca beni vermemekle korkutamazsın. Kezban ablama bi telefon açsam bi tepsi daha hazır 2 saatte.
E senin hükmün de sadece Kezban ablana söküyor zaten... Sanki ben Elif'e Taylan pehrizi bozuyor diye haber salamam... heh....
Valla yok, organizasyonu taaa başından hamsi ızgara organizasyonu olarak düşünmüştük zaten, hamsi bitti, yöresel yemekler başladı... Artık ağaların tenceresi tutulmaz, herkes gönlünden ne geçtiyse getirir.
Sen topu ha bire başkasına at... Balığa gitmen hasebiyle Elifi mutfağa sokman zor olacağına göre, senin de hünkarbeğendi den başka yemek bilmediğini de düşünürsek, arkadaşlar hazır olun. Taylan hünkar beğendi getirecek....
alla alla ya bi deve dedin, bi hünkar diyosun Yakup abi. Ben anlamadım şimdi noluyo Senin kesin bana kastın var ben nerden bulacam şimdi hünkarı.
Ah bende orda olsaydım kıymalı pide yaptırırdım malum karadeniz pidesi meşhur diğer illerden gelen misafirlerde var onlar içinde değişik bir tat olurdu ama malesef
Yakup abi ,istersen sen şu organizasyonun adını 2007 Samsun yöresel yemek yarışması olarak değiştirebilirsin Ben bugünden itibaren yemek yemiyorum,malum okadar yemeği tatmam gerekecek
E dedim ağanın tenceresi tutulmaz diye... Artık senin kaç tencere yemek getireceğine göre karar veririz Sen de Taylan gibi iddialımısın
Yakup abi deve dedin, hünkar dedin ama gel biz milföy böreğinde anlaşalım. Hem son derece yöresel bir yemeğimizdir kendisi Eşime yaptıramayacağım için kendim yapacağım seninde bildiğin üzere Zaten izni zor kopardık. Şimdi bi börek için izni yakmayalım
merhabalar bugünün son işgünü olması nedeniyle, işyerinden internet olanaklarını kullanan arkadaşlarımız olabilir( bu gün olmasa da yarın son belki bir çoğumuz için). üstadların son bir toparlama yapmasını, ulaşım planının da biraz daha netleşmesini sağlamalıyız diye düşünüyorum. kimlerin aracı var , kimlerin yanında boş yer var, kim hangi yolu kullanacak bunları da bir konuşsak. Sayın Ömer Şahiner beni aracına alabileceğini söyledi sağolsun.ama ihtiyaç olursa benim bir 73 vosvosum var malum ( kleine aber maine ) . yolcu ve bagaj kapasitesi standart araçlardan daha kısıtlı olsa da iş başa düşerse altından kalkamayacağı şey olmaz . duruşehirde oturuyorum ve ihtiyaç olursa bizim karakaçan emrinizdedir. hem gereğinden fazla aracın gitmesini engellemek hem de kimsenin ulaşım konusunda zorda kalmamasını sağlamak için hangi araçlarla kimler gidecek bir bakıversek sevgiler ( sabah sabah çok gıcık gördüm kendimi ) iletişim için 0533 631 67 66 iş : 228 36 31
Sevgli Murat genelde sorduğun tüm sorular önceki mesajlarda net olarak ortaya konmuş durumdadır. Ama söylediğin gibi iş-internet olanakları bakımından son bir özet çıkartmakta yarar var. Özelikle nasıl geleceği henüz belli olmayan arkadaşlar belirtirse bir ayarlama yaparız. -Hava açtı, hatta ısınmaya başladı, halen o gün itibariyle açık bir hava bekleniyor. -Saat sabah 8:00 den itibaren Derbent Barajı Akbalık Tesisi çevresi buluşma yeridir. Daha sonraki saatlerde gelen arkadaşlar az ilerideki Kızkayası mevkiinde gruba katılabilir. -Olta olarak gökkuşağı ve tatlısu levreğine yönelik takımlar uygundur. Detaylı öneriler için geçmiş mesajlar taranmalıdır. -Yemek meselesini (benim yaptığım gibi) fazla abartmaya gerek yok, Muhabbet ve zaman kalır da olta atmaktan getirdiklerimizi yemeye fırsatımız kalmayabilir. Ömer ızgara getirecek, bir arkadaşımız daha ızgara getirirse iyi olur. Ayrıca kömür ve Kamp ateşi yakalım diyorsak arabası olan arkadaşlardan bulabilenler iki üç odun getirirse iyi olur. -Dönüş saati ve biçimi konusunu orada hallederiz.
Başlangıç SAMSUN ==- ==- ==- SAMSUN'dan KAVŞAK'a kadar 4.4 km. 010-16 üzerinde git. 4.4 0:04 ==- KAVŞAK'dan düz devam ederek TAFLAN'a kadar 16.7 km. 010-15 üzerinde git. 16.7 0:17 ==- TAFLAN'dan ONDOKUZMAYIS'a kadar 11.4 km. 010-15 üzerinde git. 11.4 0:11 ==- ONDOKUZMAYIS'dan BAFRA'ya kadar 17.3 km. 010-15 üzerinde git. 17.3 0:17 ==- BAFRA'den KAVŞAK'a kadar 2.6 km. 010-15 üzerinde git. 2.6 0:03 ==- KAVŞAK'dan sola saparak BOĞAZKAYA YOL AYRIMI'ya kadar 11.8 km. 55-77 üzerinde git. 11.8 0:18 ==- BOĞAZKAYA YOL AYRIMI'dan sola sapıp Boğazkaya yönünde köprüden Kızılırmağı geçip baraj bendini geçtikten 5 km sonra Ortasında minare bulunan Ozan çayı ağzına gel... Köprüden ve üzerinde bulunduğu seti geçerek Akbalık tesislerine ulaş... Kızkayası mevkii buradan 5 km dir. Yol iyi durumdadır.
Yakup abi sen mükemmelsin yaa.Ama sana darıldım,bizim evle liman kavşağı arasını 500 m.yi yazmamışsın
Arkadaşlar menü hazır gibi görünüyor. Kusura bakmayın, sizleri yalnız bıraktım ama döktürmüşsünüz maşallah. Listedeki yemeklerin çoğunu hiç anlamamış olsamda, şimdiden ellerinize sağlık...