oklama sezonunu açtım

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında muhammer41 tarafından paylaşıldı.

1. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Teşekkür ederim mustafa kardeşim rasgele.
    Teşkkürler kadir kardeşim boşuna demiyorum yamyamlar bir yere toplanmış
    diye sen beni anladın sagolasın raporlarını bekliyoruz rasgele.

2. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Hoppalaaa??
    Ustam ellerinize sağlık sezonu açmışsınız da bi perch eksikti.Nedir bu şimdi ya, seneye de sapancada ki gibi piranha çıkacak şaşırmayın.Şimdiden hazırlayın kendinizi.Belki bu sene çıkar belki çıkmıştır bile hatta.Ne kalıyor düşünelim şöylee....Heh kaplan balığı, biraz sudak,bir iki yayın bir de şu doradolardan ekledik mi tamam işte ne kalmış ki..Saygılarımla...

3. muhammer41

Evet bahadır kardeş durum bu sevinsekmi üzülsekmi bilemiyorum bunu zaman
    gösterecek kal saglıcakla rasgele.

4. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    120 cm yayın ve 45 cm dağ alabalığı
    Muammer Bey Tebrik Ederim Hoş Baliklar..birde Merak Ettiğim Konu Acaba O Gölette Hangisi Baskin Gelecek...

5. muhammer41

Teşekkür ederim okyar kardeş buarada olan kızıl kanatlara ve kanbur sazanlara olacak
    akan Deresinde kasnada vardı sanıyorsam rasgele.

6. mehmet y.

mehmet y. mehmet

güzel balıklar tebrik ederim avınız daim olsun...

7. aydın.41

aydın.41 AYDIN

En İyi Avı:
    1kg karagöz
    Hepinize Rasgele...

8. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Avınız bereketli olsun ama kurallara uygun olsun.Sezonu açık olmayan balıkları avlamamanız dileğiyle.....

9. muhammer41

Teşekkür ederim mehmet kardeş sizin avlarınızda daim olsun.
    Teşşekkürler oglum hoşgeldin sanada rasgele .

10. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    rica ederim abi bu güzel avlar neşemizi yerine getiriyor

Son düzenleme: 5 Nisan 2011
  11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Resimden görebildiğim kadarıyla, yanılmıyorsam, bu yer, belediyenin kay kay koyarak içine ettiği, tabi özelliğini vede güzelliğni bozduğu yere benziyor, işin garibi, belediye böyle bir saçmalığı yaparken hiç kimsenin ses çıkarmaması idi...:(

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Kusura bakmayın, Vtec, kardeşim size sadece kaşık, sahte canlı/ölü yemlemi ? diye sormuş buna cevap vermenin bir sakıncası yok sanıyorum..!! size balıkları tutuğunuz mekânı sormamışki çekinceniz olsun, kaldıki oda benim tahmin ettiğim gibi mekânın neresi olduğunu tahmin etmiştir...sakıncası olsa burada birçok kişi hangi balıklarda, avlarda ne çeşit yem kullandığını birbiriyle paylaşmaktadır, sakıncası olsa zannederim paylaşmazlardı... Selâmlar, RATGELE...

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba, :) avlağın güzel bir yere benziyor diyorsun, senin bir izmitli olarak bunu bilmen lâzım..!! şayet bilmiyorsan Muammer beyi yakınen tanıyorsun öğrenmenin zor olacağını sanmıyorum, :D değişik balıkların çiftleşerek yeni bir tür maydana getirmesi, oklama gibi hiç sanmıyorumm..!! turna, oklama benim bidiğim, aynı balıktır, farklı balıklar değildir..!! Yöresel olarak kimi yerde OKLAMA denir, kimi yerdede TURNA denir, diye biliyorum..!! Yanılıyormuyum acaba..!!?? Bana bunu seninde bildiğin gibime geliyor, :D ama neyse önemli değil, belki ben yanlış biliyor olabilirim...:D ;) Selâm ve sevgiler...RASTGELE..

14. muhammer41

Erhan abi seni seviyorum ve söylediklerine hak veriyorum ama bilmedigin bir şey daha var niye söyleyemedigim kuru çeşmeliyim diyorsun avcıların eski kulubünde takılırız bizi
    orda gördügünde buyur gel bir çayımızı iç hem tanışalım hem niye açıklıyamadıgımızı anlatalım konuyu gözden geçirdiysen insanı yakaladımı nasıl
    belden aşagı vurduklarını görmüşsündür benim nasıl biri oldugumu ozaman anlayacaksın biz bu işin ilmini okumadık hesbal kader bildiklerimizi söylemeye
    anlatmaya çalışıyorduk ama nafile Vtek arkadaşıma gelince inan onuda senin kadar iyi anlıyorum ve seviyorum inşallah bir yerde denk gelip niye söyliyemedigimi anlatırım kimseden bir şey sakladıgım yok saklsam fotaraf koymazdım zait kardeşime bakma bilmedigi şey yoktur beni sever takılıyor tabi
    gençlik bazı seyleri ögrenmek hakları kal saglıcakla rasgele.

15. ctas41

ctas41 Cengiz

Muhammer Abi rastgele güzel av olmuş yine.
    Birgün bizide götürmeni isterim valla..
    İyi Akşamlar..

16. muhammer41

Teşekkürler cengiz seninki yaptı yine yapacagını sen ne zaman istersen kal saglıcakla rasgele.

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Muhammer abim merhabalar.:)

Abim sanki biraz kırgınlık mı var ne, ya da ben mi öyle anladım bilemiyorum ancak, görebildiğim kadarıyla yapılan uyarılar haklı ve yerinde. "yamyam balık" olsa da sezonunda ve limitlere uygun olarak avlanmamız gerektiğini sizler de biliyor olmalısınız. Aksine durumlarda gelebilecek uyarı veya eleştirileri de bir amatör olarak olgunlukla karşılamak ve yapılan hatadan dönmek te bir erdemdir abicim. Arkadaşlarımızın "yakalayınca bel altından vurmak" gibi maksadı olduğunu ben şahsen hissetmedim bilakis yaşınıza hürmeten saygı ifadeleriyle hassasiyetlerini dile getirmişler ki bu durum karşısında da küsme ve darılma olmamalı diye düşünüyorum.:)

18. muhammer41

Nuri kardeşim ben o fotoyu bület tok kardeşimin birkaç gün önce bu balık hakında yardım konusunu teyiden koydum ve oklamalarla çekmemin sebebide
    buydu zaten bir yerden alıntı yapmışta atmış demesinler diye başlıktaki yamyam kelimesinin sebebide buydu ama insanlarımız nasıl anlamak istiyorsa
    öyle anlıyorlar tatlı su levreklerini oraya büyük ihtimalle israil sazanları için atıldıgını sanıyorum herneyse bu olayı polamik yapmak istemiyorum ve burda kesiyorum kimleri kırdıysam özür diliyorum benim burdan ayrılmak gibi bir niyetim yok sadece izleyici olarak takip edecegim saygılar sunuyorum herkese rasgele.