arkadaşlar ben bir kaçkere kamışlarla ilgili konu açtım ama isteğimi bulkamadım şimde tekrar deniycemm arkadaşlar bana önereceğiniz bir kamışvarmı !!!!!!!!!! istediğim kamışın özelikleri::::: 1.bu dediğimmakineye tip olarak uyucak 2.150-200gr atacak 3matar sap olabilir((eva olmaz) 4ileri atabileceğim 5karbon çelik sargı olcak lütfen yardim edin!!!
lineaeffe turnafresh in nesi eksik senin istediğin özelliklerden? ki önceki mesajlarında da onu söylemişsin...
abi tipini sevmedim şimdi dersin tip önemli deil marifeti önemli ama tipininde iyi özelikleriininde iyi olmasını istiyorum
arkadaşlAR ALBA STAR EDİTİON 3.60 LIK KAMIŞ YRI SÖRF MÜ SÖRFMÜ ACABA İŞTE LİNK::http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=1448 NASI SİZCE
Çelik sargı, 100-150 gram atarlı , mantar tutma saplı ,kaliteli, metal vidalı, yüzükleri paslanmaz, uzak atışlara uygun surf kamışı yazıyor.
değip değmeyeceğini bilemem, kullanımına bağlı olarak -bence- değişiklik gösterir. ki ayrıca senin verdiğin linkteki CARP ifadesine takıldım sanki bu kamış daha çok sazan avına göre üretilmiş gibi bir düşüncedeyim ben. ayrıca fiyatı senin verdiğin limitlere göre yukarıda kalıyor... birde bu anket daha önce var mıydı? ayrıca yukarıda yazdığını makinaların ne için kullanılacağını da yazarsan oylamada bulanacaklar ona göre seçim yaparlar. bana sorarsan, benim gönlüm okuma blue hawk tan yana ama power liner ı düşünüyorum, eğer niyetin sadece sazan ise
selam.kolay değil 20 yıl aradan sonra tekrar kıyı balıkçılığına başlıyorum kısmet olursa kullandığım kamışlar çok kaliteli porselen halka taktırmak için götürdüğüm dükkan sahibi sportex duble castıng 3.90 100-300 atarlı kamışıma 1.500 tl önerdi tabi ki satmadım ama makinelerim eski yaklaşık 1 aydır araştırıyorum tüm internet sitelerime baktım .okuma-SHAKESPEARE-MITCHELL makineleri iyice inceledim ve okumanın iki modeline karar verdim 1-okuma power lıner pl865 2- OKUMA SPECTOR ST 65sa SURF bu iki makineyi bu hafta alıyorum