sıpariş verdim bile dün gece bu günde atçek yaptım..rüzgar da vardı tersden olsada..epey zorlandım su üstü sahteye aksiyon verdireceğim diye popper çekerken sorun yok..gagalı yahut dipte silikon hoplatırken sorun yok..ancak wtd de yoruyor insanı..çok yumuşak olduğu için..sadece wtd için hoşnutsuz kaldım..bunun dışında beğendim yeni misina gelenciye kadar bununla takılacağım.. 2 makara aldım..isteyen olursa 120 gaymeye birini bırakırım
Kadir bende Okuma Sea bass kullanıyorum,çokda memnunum. Ama biraz garantici olduğumdan 0,31 aldım, 2kiloluk levreği asılıp getiriyor mübarek.
dostum dediğim gibi benim koşullarıma uymadı ben günün %80 lik bölümünde wtd yaparım,,yukarıdakine rağbet yoksa geri kalan bölümde dipte silikon hoplatırım.. wtd için çok yumuşak geldi..bunun dışında beğenimi kazandı
Demekki ben Roveri boşuna satmışım. O kadar uğraşmama rağmen WTD yaptıramamıştım,sorunun kamışta olduğuna karar verip sahteyi elden çıkardım. Bu arada Relix te fren arızası yine gündeme geldi,indirimleri bekliyorum güzel bir makine alma niyetindeyim. Ya senin gibi Spro Passion 730 veya Daiwa -Shimano arasında seçim yapmak istiyorum. Sen hangi markayı önerirsin (Özeldende yazabilirsin.)
kadir şu silikon hoplatmayı bi detaylarsan belki deneriz. bunu anlatırken dip yapısını falan da önemli kabaca biliyorum ama detayı yok yaptığım bi şey değil belki faydası olur seni anarım bir sabah suyunda
abi bu yöntem için silikon çeşitini artırman lazım,bilimum çeşitin olursa iyi olur bir takım iğneler özellikli zokalar olması lazım..yoksa çok taktırırsın sahteyi.. şu videoları izliyebilirsin.. http://www.youtube.com/results?sear...0.0.191.561.0j3.3.0...0.0...1ac.1.XshrXiqr7Ss http://www.youtube.com/results?sear...0.0.169.696.3j4.7.0...0.0...1ac.1.YHhNmz3pOtE resimler: https://www.google.com.tr/search?q=...A&biw=1680&bih=920&sei=zWGvUOXuJYaZhQfft4HYCw
ya vedat abi iş değiştirdim. iyi bir firmanın ege ve akdeniz bölge md oldum. çok fazla foruma ve balığa bakamadım bu aralar. bir de avatar fotom değişti belki avatardan çıkaramadın senin sakalın siyahı vardı o zamanlar bende. birde senin son 3 - 5 raporuna yazı yazdım cevap alamayınca bende kendi kendime sormadım değil acaba vedat abiyi kızdırdıkmı diyeseni ne kadar sevdiğimi bilirsin yoksa benim tarafta çok şükür bir şey yok.her şey yolunda yani.ama baya bi r süre foruma bakamadım.
abi bende az daha gidip nippon alacağıdım. okuma seabass nasıl acaba, rapala düğümünde sıkıntı yaratıyor mu? düğüm atarken açılma yapmaz değil mi?
ben düğüm attım açılma olmadı sen nasıl düğüm atarsın bilemem polomar düğümü atıyorsan çift düğüm at öyle gerdirme uygula..fiyatına göre hoş misina..tabiki bir süper maxim derecesinde deyil...ben çok yumuşak olduğu için wtd de çok zorlandım..dolaysıyla makinadan çıkardım şuan için spro da sarılı remixon silk örgüyü kullanıyorum.makinaya sarılırken bolcana vazelin kullanıldı sarıldı..yaklaşık bir hafta 10 gün o şekil durdu..şuan için karışma olmadı..ucuna 2mt süper maxim bağladım..epey parça misinam var..onları bu şekilde kullanacağım..berkley nanofil misina sanırım 10 güne kadar elimde olur..misina işini kökten çözdüm bu sefer