makine gerçekten güzele benziyor burda bula bileceğimize eminmisiniz boşa aramayalım sonra fiyat ta gayet uygun gerçekten iyi bir makineyse alınır kanatindeyim..
Google dan '' ryobi proskyer nose '' diye gir, sanırım daha iyi görürsün, fiyatlar da o kadar değil zira daha dün bir arkadaşa aldık...
Bu isim bir önceki linkteki makine değil...tam linki verebilirmisiniz Nose 635g 280m / 0,30mm 5,1:1 Bu özellikler surfe uygun değil..resimde farklı
http://www.fishingtackle24.de/product_info.php?pName=RyobiWeitwurfrolleProskyerNosePower abi bu makine mi?? nasıldır heralde shimanoyla boy ölçüşemez..
Ellerinde fazlası ile var sanırım, çünki show daki mallardan beğendikten sonra- oğlum getir yukarıdan açılmamış bir ryobi- gibisinden sesleniyor. abairaz da gırgır olsun.Bu makinanın ilkini alırken amcamın biri de makineleri inceliyor, ben elde ryobi kurcalıyorum, o da elinde bir banax. Abi ne yapacaksın onu bu daha iyidir banax bu.... Herhalde çelebi gibi görünüyorum bozuntuya vermedim,- duyduğuma göre bu makinelerle uzağa daha iyi atış yapılıormuş ta.... Olurmu abi bu makinelerin kıralı ben bu banax la 150 metre atarım .....
Bu makineyi kaça aldınız arkadaşınıza Eğer 77 euro ise bana 50 tane yollayın.. ben bunu üreten firmaya 200 euroya satarım.. bence resimleri yada arkadaşınıza aldığınız makineyi karıştırdınız... bu makine 256 sterlin görünüyor...
Şimdi bu makinenin iki versiyonu var. Bir tanesi pro bir tanesi nose power. İkiside aynı. Malzeme , bilya sayısı vs. Pro da hariçten iki adet daha aluminyum makara veriyorlar ve kalama ayarı yaptığınız çark metalik boyalı, nose power de ise sadece bir adet bakalit makara var o da üstünde. Yalnız türkiyedeki satılan makinenin üzerinde alüminyum makara bir de aynısından yedek bakalit makara veriyorlar. Kısaca türkiyede satılan aynı makinenin türkiye pazarındaki konfigürasyonu yani bilya sayısı makara kalibresi aynı, üzerinde alüminyum, yedek olarak ta bakalit makara. Doğal olarak ikisinin karışımı... Umarım anlatabildim
iki farklı makineden bahsediyorsunuz... ikiside ryobi biri en üst model..diğeri ortanın altıı shimano mgn çıktı yeni..burada 1750 ytl..alivioda var 85 ytl sizin iki farklı modeli dediğiniz iki ayrı makine ..biri 77 euro..diğeri 256 sterlin.. Kaldıki..77 euro olan model daha büyük..diğeri çok daha küçük..
Malın yerini size söyledim fiyatını da söyledim, yarın firmanın adını ve telefonunu size ulaştırmaya çalışacağım... Mkinenin karşılaştırmasını burada daha iyi görebilirsiniz- kafa çapı- misina kapasitesi- ağırlık vs. http://images.google.com.tr/imgres?...ryobi+proskyer+nose&gbv=2&svnum=10&hl=tr&sa=G
Eğer fiyat bu makine içinse anlaştık..sonra ikinci linkteki makineyle karşılaşmayalımda..İkinci linkteki makine pek işe yarar görünmüyor Birde kaça aldığınızı hala yazmadınız.. bizzat görüşeceğim
pro sunun olduğunu söylüyor ersan abi erdal abi ozaman ya bi iş var bu işte yada gerçekten 150 ytl bu makine olabilir herşey
150 ytl olan ikinci linkte verilen. .ilk linkteki makie tamamen farklı..mükemmel ötesi.. 150 ytlye ilk linkteki ise ben epey alırım bu makineden.. Not:"W" harfini Sitemiz kuralları gereği kullanmamaya özen gösteriyoruz
''w'' farkında bile değilim, ayrıca tarzım değildir... Peşin para 130- 145 ten fiyat verir başta.. Üstelik ben pazarlığı pek beceremem, umarım siz daha ucuza alabilirsiniz...