ORDU'dan İlk Levrek Avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında tenten_52 tarafından paylaşıldı.

1. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    güzel balık

2. fedakar33

fedakar33 selim

Nice Levreklere

Güzel Bir Ilk Olmuş..

3. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg
    öööle her renkden bulundurupta tek tek deneyenlerden deilim komik olabilir ama 1 tane rapalam var oda bu balığı aldığım bitanede silikon olanlardan var. :) 20 tl lik olan olta takımlarından bir uzun birde kısacık olan modellerden var başkada bişi yok. yani demek istediğim öööööle görüyorum bazı arkadaşlarda yüzlerce sahte yemler yüzlerce silikon her güne ayrı makine her ortama havaya ayrı kamış bende isterim tabi ama imkanlar meselesi bu işteki tek olay doğru yere gitmek ve sabır anladığım kadarıyla. çok teşekkür ederm önerleriniz için.

4. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg
    ööle fazla bi balık yeme zevkim yoktur. bu işi spor amaçlı yapıyorum diyebilirim spor için yapmasam her sabah boş gidip dönmezdim usanır bırakırdım heralde. herkez delga geçiyordu gidiyodun gidiyosun bişi yok delimisin sen her sabah uykundan oluyosun kendimi savunurken küçük balık peşinde deilim istesem hersabah istavrip çupra alırım benim amacım büyük balık diyordum. sonunda başardım sabır sabır sabır.

5. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg

abicim her saatte gidemiyosunki saolsunlar bu tarz yerleri içkiciler sarhoşlar bırakmaz tutarlar bilirsiniz gittiğim yerde sağdece sabahları kimse olmuyor onun haricinde sarhoş yuvası o yüzden sağdece sabahları avlanabiliyorum.banghead

6. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    tebrikler balık cok güzelde camurlumu değişik geldi rengi bana

7. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg
    Kumun üzerine doğru cektiğim için biraz kumlandı pulları birde o heyecanla kumuyla tozuyla aldım geldim ewe hemen resim cektim.

8. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    azıcık ucundan değdi gibi:)
    öncelikle tebrikler güzel bir av yapmışsın:) sahte seçimin 10 numara:)
    tam benim aradığım boyutlarda renkde ve desende:) arkası varmı bunun depoda bayii de:D

sana birşeyi itiraf edeyimmi:)
    yok şu sahte rapala şöyle iş yapıyor,o çok pahalı ama diğerlerinden daha iyi iş yapıyor,

bunların en babası ile 1tl lik sahte başa çıkar:) bilmem 100 tane rapalamın üstüne ayak basayım:)
    ama ben kolay oyunu sevmiyorum,zor olan av yöntemi beni daha çok cezbediyor....

avın daim olsun rasgele:)

9. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    tebrik ediyorum arkadaş samimi gayretleriniz boşa çıkmamış. işte balıkçı diye sana derim. ay olmuş bıkmadan usanmadan inancını yitirmeden atıp çekmiş, öyle ya da böyle almış levreği. helal olsun
    Not: misina kaçlıktı, markası neydi. söyleyebilir misin. suni yemin marka modeli nedir ? ayrıca yeme aksiyon verdirdin mi? bu sruları niye soruyorum biliyor musun. söyleyeceğin marka ve ipin kalınlığa göre ustaların yorumları çeşitlenecektir

10. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg
    cok teşekkür ederim yorumunuz için
    misina 0,35 di sanırım markasını hatırlamıyorum fırdöndüden sonraki rapalaya kadar olan parça 0,40 tı rapala silstar tam olarak resminide göndericem en kısa zamanda raalanın ağzını klipsli fırdöndü ile deilde rapala düğümü ile bağladım misinaya doğallığı bozulması rahat şekil yapsın die aksiyon konusuna gelince kollarım okadar yorulmuştuki aksiyonluk durumum kalmamıştı boş boş atıp çekiyodum ööle takıldı gerisi tamamen karamböle çektim neoldu bitti tam olarak bende anlamadım.

11. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg

abicim sözlerimizden kimseler alınmasın ben daha bu konularda cok cok acemiyim kendimce ama bu rapalı 14 tl yye aldım bundan önce bitane vardı. acemilik cıksın die almıştım 3 tl ye :) suda kütük gibi geliyodu hiç bi şekilsiz. zaten ilk kullanımda gagasıda kırıldı attım gitti bu seferki gagası camdan olmayandan bütün tipli takılma kırılma ihtimali olmaz die aldım rengibide bayi arkadaş secti verdi. aksiyonu şekli güzell salına salına geliyordu. bu günün sağatine balığın keyfine göre rapala muhabbetlerinide pek anlamış deilim meradaki ışık durumuna göre koyu yada açık renk olması yeterlidir sanırım gece simsiyah bi rapalanın iş yapacağını sanmıyorum kendimce gibi. anladığım kadarıyla balığın olmadığı yerde ne atarsan.

12. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Maşallah

Nazar değmesin.Daim olsun kardeşim...

13. Çağrı AYDOĞDU

Çağrı AYDOĞDU Çağrı AYDOĞDU

Favori Makine:
    alba star double60
    Hey maşşallah. Darısı başıma..

( şimdiye kadar hep koçanı geldide )

:D

14. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg
    [​IMG]Ustalar rapalanın rengini markasını no'sunu soranlar için

marka silstar
    item no:6808023
    boy 120mm ağırlık: 17,8g

15. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Hadi hayırlısı hemşerim. Sonunda hedefine ulaştın. Nerede çektiğini özel den yaz. İlk balığın heycanı ile avlak yeri yazma.Bol şanslar.

16. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Av konusunda sabır ve inat meselesi gerçekten öemli siz bu meselenin hakkını vermişsiniz.Rapala ile henüz hatırı sayılır bir av yapamamış biri olarak sizi saygıyla tebrik ediyorum.Yarım metrelik bir levrekle açılış yapmak herkesin talihi ve nasibi olamaz.Tekrar tebrik eder devamını dilerim.

17. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    çok güzel balık.tebrikler..

18. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    tebrikler Ahmet, azmin ve sabrın sonunda, kapmışsın paşayı afiyet olsun..

19. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    Ahmet çok güzel balık yakalamışsın tebrikler.
    Perşembe civarlarında bolca levrek olduğunu burada hep duyuyoruz,eğer imkanın varsa oralarıda denemeni tavsiye derim.
    Kaldıki oralardan kaçanlar taa bizim buralarda geziniyorlar.

20. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Ahmet kardeşim seni canı gönülden kutluyorum. Gezen tilki yatan aslandan tehlikelidir. Azimle devam etmişsin işte budur. Şimdi seni kimse tutamaz. Bu iş böyledir, ilk balğı alana kadar yaşanan o stres, sanki her dakika boşa geçen zaman, olmayan balığa atış yapmak ve daha bir sürü olumsuz düşünce hepsi buraya kadar. Sen şimdi ilk iş olarak kendine iyi bir spin kamış ile güzel bir spin makine al. O makineye biraz paraya kıyıp iyi bir örgü misine sar, 0.15 geçmesin kamışın iki parçalı ve boyuda en az 270 cm olsun makinen yüksek devirli olsun. Kıyafetlerine dikkat et, sağlığın en önemlisi. Balık uğruna sağlığını kalıcı olarak bozma. Karadeniz fenadır affetmez. Artık iyi bir levrekçi olma yoluna girersin. Malzeme seçerken acele etme sor soruştur. Şimdi niye bunları yazıyorum, az çok senin hangi duygular ve hayaller içinde olduğunu tahmin ettiğimden. sana yeni avlarında bol şanslar dilerim.