pamukova devam......... bunlarda dün aksam ve dayanamayıp sabah 6da baslayan avdan hain yılan balıklarımı yerken yakaladım bu balıklardan sonra sabah uyku tutmadı ve 6 tekrar gittim sonuç superdi
bunlar kızılkanat... tavada ve margarinle yapılırsa, hele de çıtır kızartırsan, iyi gider. ince kılçıkları da pişmiş olur ve zahmetsiz yersin.....
Tebrikler Emre Can, bu pamukova nerede ? benim bildiğim Adapazarı nı geçtikten sonra var pamukova diye bir yer sakarya nehri akar ordan, aynı yermi burası ? Pişirme konusunda margarin olayına kesinlikle katılıyorum yağsız olan tatlı su balıklarını bol ve kızgın margarinin içine atıp kızartınca lezzetli oluyor gerçekten.
Emrecan yapmışsın yapacağını... Aferin sana. Harikasın. Çokgüzel olmuş avın. Bizim yerimizede avlan..
Bu kizilkanatlar ile cok güzel turna yakalanir, tam ideal boy büyük turnalarin asala reddemeyecegi bir av. Tebrikler.
Güzel kardeşim benim, sana bir türlü cevap yazamadım... Oysa hemen haber vermiştin abla bak fotoları ekledim diye... Özür dilerim Çok güzel ve keyifli zaman geçirdiğin her halinden belli oluyor kardeşim, balıkların da bir o kadar güzel... Zaten senin ruhun güzel, sana gelen balıklar nasıl güzel olmasın ama değil mi Tebrik ederim seni Emrecan, her daim bereketli avlar dilerim sana... Rast gelsin