Olmuş Hacııııı Abiiii Yakışır tebrikler Birde nasıl alındı, nereden alındı, hangi olta ve yem kullanıldı gibi hikayesini de yazarsan tam süper olacak
yem haşlanmış patates kuru mısır dip 2 numara iğne ishakçılar yarışma sonrası tuttuğum bu balık aytekin için
Bu sazanda ilginç hayvan papateslede avlandığını yeni duydum,biz Ankaradayken sadece küspe ile avlardık.
muraaaat sağolasın abi ellerine sağlık yarışmadan sonra ödül töreni bitimine kadar yetiştirseydin iyi olurdu balıksız dönmemiş olurdum sana afiyet olsun abi bir dişte benim için at o yakışıklıya bana dediğin yerden çektin dimi o yakışıklıyı
Tebrikler Murat abi.Balıkların yarışmacılara gıcığı var heralde bir bize gelmediler..Yarışma dışı birisi de 10kg lık tutmuş o gün
Murat Bey keske siz de yarismaya katilsaydiniz. Paylasim icin cok tesekkurler. Guzel bir foto, yakisikli bir sazan, buyuk bir Ustat... Bilgiler icin ayrica tesekkur eder saygilar sunarim. Dahasina rastgele.
Hüseyin Abi... sizi burada yakaladım burada sorayım sorumu, daha doğrusu sorunumu... siteye mesaj yazarken resim eklemem gereken zamanlar oluyor... ama eklenti ekleme yetkim aktif değil. Bunu nasıl bertaraf edebilirim? Evvel bir kez daha yazmıştım bu konu ile ilgili bir mesaj, yöneticilerden birine, sorunlarla ilgili bölüme, ama bir yanıt gelmedi. yardım ve vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler..
teşekürler ve saygılar y. zellandaya selamlar yarışmaya iş problemi olduğu için katılmadım bu sene 2yarışmaya katıldım bunada katılırdım bidakine inşallah