Perch Avım

melangee

Well-Known Member
Şehir
ankara
Favori Kamış
Okuma Luremania
Favori Makina
shimano Catana 2500 rb
En iyi avı
5 cm gümüş balığı
İsim
soyer
Dün akşam, işten sonra saat 18:00-20:00 arası, tek başıma gittiğim tatlı su levreği avımdan görüntüler. 2 adet 25cm levrek balıklar yemi boğazına kadar yuttuğu için alıkonuldu. 2 adet minik de suya salındı. Daha önce 3 sefer gittiğim yerde ilk daha balık tutmuş oldum böylece.
Fotoğraflar cep telefonuyla çekildiği için pek iyi değil. Balık yakalayacağımı tahmin etmediğim için fotoğraf makinesi almamıştım:)
elhsSPz.jpg

SZFqFXe.jpg

neEDkDt.jpg

H7ZeZbn.jpg
 
Tebrikler.. Orada iri levreği bir ben bulamadım galiba. 25 cm levrek için iyi boy bence.. Devamını dilerim.
 
Balık yakalacayağını düşünmeyerek balığa gitmek :) oda iyiymiş.
Daha irileri rastgelsin.
 
Tebrikler.. Orada iri levreği bir ben bulamadım galiba. 25 cm levrek için iyi boy bence.. Devamını dilerim.
Teşekkürler.Bana da ilk defa rastgeldi. daha önce 3-4 sefer gittim sadece bir sefer küçük bir yavru gelmişti.


Balık yakalacayağını düşünmeyerek balığa gitmek :) oda iyiymiş.
Daha irileri rastgelsin.

Teşekkürler. 3-4 sefer gidip hiçbir şey bulamayınca çok umudum yoktu açıkçası.
 
Bunu herkese yapmam ama size yardımcı olayım dedim:) Suya dönünce tam karşı tarafınıza denk gelen bölgeyi deneyin bir de. Çok açık bi tüyo veremicem ama o taraflarda deneme yaparsanız doğru yerler bulabileceğinizi düşünüyorum:) Rasgele... Ha bir de mapsi çantanıza koyun, 5 cmlik beyaz sasiyi oltanın ucuna takın;)
 
tebrik ederim.en azından bu sefer balık almışsınız.güzel balık çıkıyor yanlış yerinde olmayasınız avlağın.:)
 
Tebrik ederim güzel levrekler :)
 
Güzel levrek, tebrikler, ellerinize sağlık.
 
Tebrik ederim, zoru başarmışsınız.
 
Aynı yere dün akşam da gittim.Bu sefer fotoğraf makinesini de yanıma aldım, fakat vuruş dahi olmadı. Bu levreklerin bir günü bir gününü tutmuyor galiba.
 
Back
Yukarı