Pesca Spigola 28.01.2013

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Beyazzmavi

Beyazzmavi Ferhat

Favori Kamış:
    Shimano Surf Leader Bx..
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000pg...
    Hemşehrim, haddime değil ama tebrik ederim.
    Güzel anlatım ve paylaşım için teşekkürler üstad.

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağolasın abi teşekkür ederim:)
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) sanada rasgele

ben alalı epey olmuştu..sonra stoğu kapattım bayide:D eski bir silikon..satılmıyor diye kaldırıp kenarı atmışlar..ben böyle pek irdelerim malzemecide rafların altlarını:D bayide kıyak yapmıştı hepsini almıştım..toplamda 50 tane farklı renkler..teşekkür ederim sağolasın:)

anlaşıldı çatıdaki boş çanağı horbirte çevirip ayarlamak şart oldu:) bu benim hayalimde epeydir var normal balıklarıda atçek yöntemi ile yakalamak da..sistemi geliştiriyorum..minik minik solucanlarım var..bir arkadaşımız berkley boru kurdu gönderdi..poşette kokulu olanlardan..bunları yazın deniyeceğim sahilde:)

teşekkür ederim sağolasın:) alışınca sende salarsın belki :)

sağolasın aga teşekkür ederim:) sanada rasgelsin:)

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)

cümleten rasgele

3. rapalacikral

rapalacikral ali

helal olsun :))

4. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Kiymetli arkadasim Kadir, alnindan opulecek bir avcisin!!! :thumb:

49 cm`lik bir levregi salmak oyle her babayigidin harci degildir.

Ustad dedigimiz, baba dedigimiz, balikciligin kitabini yazmis ustalardan gormedim ben yarim metrelik levrek salma videosu. Hala bekliyorum, insallah yayinlarlar da sana dedigimiz gibi onlara da "buyuksun" deriz. Belki de vardi forumun gecmisinde oyle videolari da ben rastlamadim, kimsenin gunahini da almayayim.

Daha da irileri gelsin oltana, sen de inatla salmaya devam et dostum. Salamayanlar izlesin. hihi Levrekcilerin kralisin...

5. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Helal olsun valla, büyüksün Kadir Baba, bence artık bu ünvanı kullananlar kadar (belkide daha fazla) sende hakediyorsun kardeşim:thumb:

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim:)

abi vaktinde Aykut arkadaşımız salmıştı hatırladığım 2 kiloluk bir levrekti.havyar vaktide deyildi..tutduğu balığın birini ayırmış.bu bana yeter deyip 2ci balığı salmış..biz böyle olmalıyız...:)
    çok daha eski bir video hatırlıyorum..75cm lik bir levrekti suya salınan..:) ben böyle balığı tutsam 2 türlü geri salarım..havyarlı dönemde ise azad ederim..önceden tutduğum levrek vardır çantamda o bana yeterse..yine azad ederimhihi zevkin peşindeyiz abi biz..yeme 2ci planda şu dönem:)
    teşekkür ederim abi sağolasın..sizede rasgelsinreeling

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim abi sağolasın:) sizede rasgelsinreeling

8. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Açilmaya başladin abicim tebrikler :)

9. bedri1616

bedri1616 bedri

Favori Kamış:
    el oltası
    Favori Makine:
    el oltası
    En İyi Avı:
    2kg karagöz
    helal olsun kadir kardeşim

insanlar şu aç gözlülüğe bir dur diyebilse dünya daha yaşanabilecek bir hal alacak ama olmuyor işte.Allah sen ve senin gibi mert insanlardan razı olsun.trollerle denizleri bitirenler şimdi balık yok diye zırlıyorlar

10. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tebrikler Kadir abi.. imalar yozuriler yalan oldu desene :)

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)
    aslına bakarsan şu noktada elimde hep seçilmiş sahteler var..bunların içinde çok ucuz olup pahalı sahteler kadar iş yapanlarda var..hangisine şans tanırsam..avın o kıymetli zaman diliminde..hemen hemen hepsi iş yapıyor..en çok hangisini kullanırsan o iş yapıyor:D teşekkür ederim kardeşim sağolasın..:)

abi kedilerim için balık içi alıyorum balıkçıdan hergün..o troll ağları ile denizi kürüyorlar adeta..
    bilimum dipte yaşıyan canlılar denk geliyor hamsi kasalarında..geçen gün deniz atı çıktı hamsilerin içinden..bunun gibi bir çok dipte yaşıyan canlılara raslıyorum,hamsi kasalarında..tam bir katliyam yapıyorlar..
    şu küçük tekne ile ticari balık avı yapanlar..tam bir çevre katliyamcıları..döşedikleri ağ ile yenmiyecek para etmiyecek canlıları dahi yakalayıp telef ediyorlar..onların barınakların civarı zaten içler acısı..sağda solda yırtılmış ağ parçaları..suyun içinde kırık şamandıralar..suya atılmış balık kasaları..suya atılmış eskimiş paragadi leğenleri..denizin dibinde kendi haline bırakılmış balıkçı ağları..

rezillik diz boyu..bana bıraksalar...bir sezonda muma çeviririm bunları..yarısını asarım ibret olsun diye..sinirlerim gerildi..pardon abi :)

12. Onur Şerefhanoğlu

Onur Şerefhanoğlu Onur

Favori Makine:
    shimano ultegra
    En İyi Avı:
    pisi
    aslında texas rig iğnelerinde iğnenin ucu slikonun içine gömülü kalıyor,bu durumdada dibe takılma ihtimali sizin uyguladığınız sistemle rekabet edebilir bence.

13. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrik ederim böyle bir balığı salmak büyük tokgözlülük gerektirir. Sonuçta yemeseniz bile herhangi bir balıkçıya veya restorana verseniz nakit para demek. Tüm amatörler örnek almalı, ben dahil. Bugüne kadar hiç balık satmadım ama pek balık salmışlığım da yok, temizleyip buzluğa atarım. Umarım bir gün bu doymuşluk seviyesine ulaşabiliriz.

14. ozkan79

ozkan79 özkan

Adamın belki paraya ihtiyacı yok birader :D :laughing:

şaka bir yana gerçekten helal olsun vallahi bravo daha büyük trofeler gelir oltanıza inşallah Kadir bey :thumb:

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    texas rig yönteminde de takılma oluyor ara sıra her zaman deyil ama:) sanırım 2 taşın arasına oturuyor çekerken..zokalı sistemde misinamız zokanın tepesinde olduğundan..çekerken yukarı doğru kurşun kendini atıyor..texas rig yönteminde ise misinamız düz hizada olunca.(sahtenin ağız hizasında..kurşunda takılınca böyle ara bir yere..asılınca girdiği yere iyice oturmuş oluyoruz kurşunu..kayalık bir alanda teaxas rig kullanımı zordur..dip yapısını bilmek gerek..taşa çarpınca balık vurdu diye tasma atıp sahtemizi taktıra biliriz..texas rig benim severek kullandığım bir yöntem..mekanına göre ve sahte seçimine göre o yöntemide kullanıyorum..ancak bu uyguladığım yöntemin bir getirisi daha var..bu tip sahteye aksiyon verdiriyor..:)

buzluğa atma derim balığı..lezzeti kaçıyorhihi ertesi gün yahut öbürgün yersin..dolabın alt gözünde sakla derim 1 2 gün..:) atçek yöntemi ile yakaladığım ilk levrek..bir ispendek idi..25 30cm anca gelirdi..onu alı koymuştum..resmide var forumda bir yerlerde..:eek: ilkdi benim için, heyecan verdirmişti..sonra alıştıkca..gerisi geldi..gerisi geldikcede iyice sevmiye başladım bu av yöntemini..sevdikce kendime güvenim geldi..güvenim geldikce..çok daha sakin öz güvenli atçekler yapmıya başladım..araştırdım..uyguladım..tek eksiğimiz trofe boyutlarını denk getiremiyoruz..daha sakin bölgeleri denemeliyim..evin binaların olmadığı, teknelerin olmadığı, oltacıların kolay ulaşamıyacağı bölgelerde şansımı denemek istiyorum lakin buda benim için zor ihtimal..sabahın köründe kalk 25 30 40 kilometre tarlaların içinden git karanlıkta..birde motorla:D o iş olmazhihi
    teşekkür ederim sağolasın,bir gün sizde böyle bir balığı salarsanız..çaktırmadan civardaki oltacıları kesin:D yutkunuyorlar adeta:laughing:

paraya kimin ihtiyacı olmazki:D 2013 levrek sezon başlangıcında bu sefer iş bırakmıyacağım..yeni tutduğumuz 2ci dükkan otel içinde..büyük ihtimal levrek sezonunu orda geçireceğim..otel kapanmazsa yılbaşı sonunda..hiç ara vermiyeceğim.yada diğer dükkana geçeceğim..ancak erinmez isem sabah suyunda denemelerim olacak arada bir...para lazım..hazırı tükettik:eek: bu ay sonu başlarım işe :)

16. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Kadir abi bıraktıklarına bari bırakmadan önce bi imza falan bırak :)

Belgesellerde yani cihaz falan takıyolar ya sende o hesap benzer küçük bişey tak bari reeling

Bi zaman sora tekrar yakalarsan farkedersin mrsparkle

17. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    italyanların bir videosunda görmüştüm..:) şöyle bir aparata hayır demem..balığa takılıyorlar:)

http://www.youtube.com/watch?v=ZiCESxi_lmQ

18. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Aynen bundan dedim bende.

Kadir Levrek Peşinde yazarsın namın yürür :) :)

19. RaggaMufin

RaggaMufin Tuna GÜL

Favori Kamış:
    Lineaeffe Olyster 4.20 Surf
    Favori Makine:
    -
    En İyi Avı:
    İstavrit
    Tebrik ederim abi ağlıyasım geldi.

20. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    abi sen marmarise takıl her daim beraber av'a çıkalım yaaaa :)