Pesca Spigola 28.01.2013

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Haklısın Kadir abi ben de yakaladığım balığı mutlaka o gün veya ertesi gün yemeye çalışırım ancak yiyebileceğimizden fazlası da gelmişse (tabii günlük limiti aşmadan) o kısmını da buzluğa atarım demek istemiştim. Güzelim balıkları salmaya elim varmıyor. Fakat etrafta oltacılar varken balık salmanın zevkli olduğunu az çok biliyorum. Limitaltı çinekopları saldığımızda bile yutkunuyorlar İstanbul'da. Hele bu boy bir levrek veya lüferi salsam bırakın yutkunmayı peşinden denize atlarlar :laughing:

2. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:

3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Keyifle okudum Kadir abi tebrikler :)

4. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    kadir abi tebrikler hayrınlıkla seni izlemeye devam

5. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Kadir,
    Tebrik ederim gönlüne sağlık...
    Çok güzel bir paşaymış, geldiği yere geri dönüşü ise benzersiz güzellik. Artık her boyda yakala-bırak avlarımızın olmaya başlaması yakındır gibi. Keşke sık buluşabilsek sevdalımızla da daha bir artsa...
    Sevgi ve selamlar.

6. GencoGnc

GencoGnc Genco

Tebrikler Kadir.Gene her zamanki gibi yakaladığın için değil,herkes yakalıyor;yamyamlar yarım karış balığı poşetlerine atarken yarım metre balığı saldığın için tebrik ediyorum.
    Ben sana hediye göndermeyeyim de kime göndereyim ;)

7. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9

sağolun arkadaşlar abiler teşekkür ederim:),levrek ile benim aramda duygusal bir bağ var:D gözüm ondan başkasını görmüyor:) dolaysıyla bu yoklukda kıyamıyorum alı koymaya..:eek:

8. sinanersoy

sinanersoy sinan

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    Shimano Titanos
    Güzel av güzel sunum tebrikler.

9. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    Güzel bir rapor tebrikler Kadir bey, avınız daim olması dileklerimle rastgelsin..

10. bahadirozcicekci

bahadirozcicekci Bahadır Özçiçekci

Kadir bey merhaba, balık yakalamak için yapmış olduğunuz yaratıcı çözümler oldukça güzel ve başarılı görünüyor. Ayrıca yakalayıp da o güzel balığı tekrar ait olduğu sulara salmakta oldukça zordur. Bunuda başarmış olmak ve örnek olmak açısından sizi kutlarım. Size kendi elinizden çıkmış bir kandırıcı ile trofeler denk gelmesini diliyorum. Bir de kullanmış olduğunuz makinadan bende 2009 da kullanmıştım. Bu makinanın minima sarma telinin makinaya bağlı olduğu balyaların olduğu yer çok çabuk paslanıyor. Bu rayı her avdan sonra yağmamalı gerekebiliyor. Ben bu rayı söktüğümde üst üste geçmiş Sekman lar olduğunu gördüm. Anladımki bu makina tatlı su makinası olarak üretilmiş. Rast gele.saygılar.