Pilsensee Kayak Avi

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında uccrow tarafından paylaşıldı.

1. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Cok sagol Hakan Abi. Inan elimden geleni yapiyorum. Bu sezon ne yapip, edip o trofeyi muhakkak yakalayacagim :)

Cok sagol Necmi Abi :) Iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim :)

Sagolasin Mustafa. Gercekten hele de dogada iki sporu bir arada yapmanin keyfine doyum olmuyor :)

2. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Cok sagol Özgür,
    Esasinda tam korumam olsaydi sanirim islanmazdim :) Ayagimda neopren yüksek bogazli ayakkabilar, üstümde ise gortex su gecirmez Alman ordu tulumu vardi. Üstüme giydigim yagmurlugun üstünde ise can yelegi vardi. Suyun girdigi nokta ise can yeleginden dolayi siyrilarak sirtimi acan yagmurluk oldu :) Sanirim katlandigi noktada su birikti ve benim yaptigim bir hareketle tetiklenerek tüm su sirtimdan iceri akti :)

Cok sagol Koral. Eminim o günler de gelecek. Ama ne zaman ben de bilmiyorum :(

Ercan hepinizi bekliyorum :) Hep beraber trofe avlayalim :)

3. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Cok sagol Ibrahim,
    Forumdaki bir cok arkadasin da bildigi gibi, ben de cok uzun süre o tür botlarin üstüne odaklandim.Yaptigim arastirmalardan sonra, en sonunda bu model üstünde karar kildim. Cok hafif (24 kg) cok rahat tasiniyor. (Fitik ve diz ameliyati olmama ragmen tek basima yükleyebiliyorum.) Batma ihtimali yok denecek kadar az. Bir de rüzgarda diger botlara göre cok daha rahat hareket edebiliyorsun..

Kesinlikle cözüm bu alet Erdem :) Hele kayak gibi kücücük bir alanda hem kepce, hem trofe(!) hem de kepcenin filesine dolasacak kancalarla ugrasmaktan tamamen kurtaran bir alet. Hem de üstünde metresi ve kantari da var :)

Nuri Abim,
    Gelecek sefer muhakkak meppslerimi de yanima alacagim. Umarim alalar derin sulara inmezler :) O tür aksilikler inan sorun degil. O dogadan aldim keyfi islanmakmis, büyük balik tutamamisim, kameranin ayagi kirilmis gibi nedenlerle kolay kolay berbat etmem :)

Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim :)

4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Büyük bir heyecan ile bir çırpıda okuyuverdim Uğur.
    Bu Kayak Boat'u almakla hakikaten çok doğru bir kara vermişsin.

Keşke triport kırılmasaydı da daha çok fotoğrafına bakabilseydik.

Youtube yasaklı olduğu için videolarada bakamıyorum.
    Mümkünse dailymotion sitesinede ekleyebilirsen çok daha geniş kitleler izleyebilecektir .

Selamlar& Sevgiler.

5. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Cok sagol genc galatasarayli arkadasim :)

Kesinlikle düsünceni paylasiyorum Murat dosum :)

Güzel dileklerin icin icten tesekkürlerimle :)

Cok sagol Ismail.

Gercekten cok tesekkür ederim. Kücük baliklari iade edelim büyüsünler. Yiyebilecegimizden cok baligi tutmanin da benim icin anlami yok :) Inan ben de balik tutsam da tutmasam da ortamin güzelliginin tadina varabilmenin keyfini yasiyorum. Bu arada ben de senin raporlarinda nasil dogaya ve baliklara sahip ciktigini takip ediyorum :)

Selam ve sevgilerimle..

Son düzenleme: 10 Mayıs 2010
  6. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Selim abi,
    Yok biz kocaman bir sandalla acilacagiz. Dua ediyorum o güne bu dinmek bilmeyen yagmur bitsin diye :) Telkini de cok merak ettim bu arada :)

Adem Bey, arabadan kiyiya kadar bazen mesafe uzak olabiliyor. O zaman kayagi o tekerleklerin üstünde tasiyorum. Oldukca pratik oluyor. Bu arada o tekerlekler kayaga yapisik degil. Ben tekrar arabaya gitmeye üsendigim icin kayagin arkasina yükledim :)

Dedigim gibi bu kayaklar asil deniz icin tasarlanmis aletler.

Selamlar, sevgiler..

7. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Sevgili Uğur,

Keyifle raporunu okudum, azmini tebrik ediyorum ve inşallah bundan sonraki günlerinin çok daha bereketli geçmesini diliyorum.

Resimde sol tarafta kayak içinde görülen alabalık sahtesinin yakın plan bir görüntüsünü rica ediyorum senden.

Dün gerçekten kulaklarım çınladı, kim diye merak etmiştim. Beni andığın için memnun oldum. Ancak yanında hiç meps olmasa bile ah be dostum o fırsat kaçırılır mı hiç? 60 cm lik alalar hele ki öylesine iştahlı oynuyorsa ben oraya elimde ne varsa sallardım rapalalardan. Keşke denemiş olsaydın diye düşünüyorum. Ancak bu avlağı yazdım bi kenara haberin ola :)

Selamlar arkadaşım.

8. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Tarkan ,
    Biliyorsun gercekten bu kayagi alana dek cok uzun süre arastirdim. Simdi soran herkese de gözüm kapali tavsiye ediyorum. Henüz denizde deneyemedim ama göllerde hem cok sert rüzgarda hem de sagnak yagmurda deneme sansim oldu ve gayet memnun kaldim :)

Bu hafta düzgün bir tripod muhakkak ayarlayacagim :) Biliyorsun fotograf da diger tutkum. Fotograf makinesiz kendimi eksik hissediyorum :) Videolari en kisa zamanda ekleyecegim dostum :)

Selamlar, sevgiler..

Sevgili Rifat,
    Kulaginin cinlamamasi mümkün degildi :) Böyle bir karmasa görmedim. Göl alabalik kayniyordu :) Benim yanimdaki sahteler ise kasiklar haric minumum 19 cm'di :(
    Kasiklarsa alalar icin büyükdü :( Kismet.. Ama sen olsan nasil keyif alirdin kac tanesini cekerdin bilemiyorum :)

Bu arada helal olsun nasil gördün oradaki sahteyi... Bu sahte son favorim. Tamamen trofe turna icin düsünülmüs. Inanilmaz bir yüzüsü var. Ama inanilmaz da pahali. Pahalilikta son nokta...Tanesi 50 ila 60 € .. Ama ben tamamen sansimin eseri Ebay'den 8 €'ya aldim.

Selamlar, sevgiler dostum..

9. modena

modena

abi güzel bir gün olmuş...takım arkadaşım devrim ve ben bunu kano kiralayıp deneyeceğiz inşallah...amacımız torik,palamut,orkinos gibi açık su balıkları yakalamak...tebrikler...

10. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Aman Turgay sakin ha kanoyla denize acilmayin.
    Bu bir S.O.T (sit on top)kayak. Bunun icine girmeden üstünde oturuyorsun. Üstelik tamamen zor kosullarda balik tutmak icin tasarlanmis.. Bunun su alip batma sansi yok. Ici bos. Allah korusun kiraladiginiz kano bir su alirsa ya da ufak bir dalgada alabora olursa cok keyifsiz durumlar ortaya cikabilir.. Bir de acik su baliklari diyorsunuz.. Can yelekleriniz var mi? Can yeleginiz olsa bile Aman ha! Umarim kimse benim yüzümden kanoyla acik suya acilmaya kalkmaz..

11. modena

modena

abi istemeden seni biraz endişelendirdim galiba...yani açık su derken akdenize çıkmayacağız:)...azmak önlerinde sabah erken saatlerde kıyılayan balıklar oluyor...amaç hem macera olsun hemde balık tutmak...ama tabiki bunları yaparken can güvenliğinden ödün vermemiz olmaz...yinede sana bu güzel uyarın için teşekkür ederim abi...

12. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Gercekten endiselenmedim dersem yalan olur Turgay.. Güvenlik cok önemli. Denizin hic sakasi yok biliyorsun. Kendi amcasini, üstelik cok iyi yüzme bilmesine ragmen bir bot kazasina kurban ver bir yegen olarak bu isi cok ciddiye aliyorum.
    Kendim de cok iyi yüzme bilmeme ragmen can yeleksiz acilmiyorum.. Önce güvenlik, sora balik ve keyif :)

Selamlar, sevgiler..

13. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    120 cm yayın ve 45 cm dağ alabalığı
    uğur tebrik ederim hoş görüntüler..

14. zekiarici

zekiarici Zeki Arici

Ugur Abicim tebrikler.
    Bu arada o alabalik sahtesi degil bence direk alabalikla avlaniyosun sen :)
    O nasil bir sahtedir kocaman. Resmen limit ustu alabalik kadar var :)

15. LapinCash

LapinCash

Tebrikler Uğur abi.Sanırım siftah bu.

16. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Sagolasin Zeki :) Gercekten cok büyük bir sahte. Ama cok iyi is yapiyor :) Asagidaki videoyu izlemeni tavsiye ediyorum :)

Selamlar, sevgiler..

http://www.youtube.com/watch?v=XjhVtjfMONY&feature=player_embedded

Cok sagol Okyar :)

Evet Emre'cim, ilk siftahi yapmis oldum :) Bu aralarda nerelerdesin mesajlarini göremez oldum?

17. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

tebrikler uğur abicim başta zaiyetla başlamışın dedim arkasından trofe çekecek herhalde bidahakine trofeleri çekersin inşallah :D
    bende bigün balıkta bi trofe almıştım o gün de kamışı kırmıştım sende başta zaiyatı verince aklıma geldi abicim rasrgele :D :D