Rapalaya ağırlık nasıl takılır?

Konu, 'Olta Düzenekleri ve Yeni Sistemler' kısmında gökhan3239 tarafından paylaşıldı.

1. furunotr

furunotr Haluk

Bait clip olayında Vedat abi gibi düşünmekle birlikte haklı olma olasılığınızı gözönünde bulundursak bile bu tip kullanım hiç pratik olmayacak; takımı topladıktan sonra ne bu düzeneği kuracak yerimiz; ne de zamanımız olmaz; zaten balık 20-30 dakika yanlıyor; bu esnada takımı kuracaksınız; atış yapacaksınız; akıntı ile birlikte yürüyeceksiniz; çekiş yapacaksınız; balık gelecek veya gelmeyecek; tekrak yukarı 50-60 metre yürüyeceksiniz; hiç müsait olmayan daracık yerlerde bu donanımı kurmaya çalışacaksınız; 10 kişinin arkasında sıraya gireceksiniz tarzında gider de gider.... Yani bu düzenek işlese bile kaybettireceği zaman açısından çözüm olmaz... Yemli için iyi bir çözüm inkar etmiyorum; bilhassa Surfcasting olayında ve pendulum atışlar için çok güzel bir çözüm...

2. RainboW

RainboW Sertan

Sahte yeme ağırlık çeşitli şekillerde bağlanabilir ancak bunun bir de sonrası var.

Sahte bedeninin ana bedene dolaşma sorunu... Sahte ile ana klips arasında ne kadar az teferruat olursa dolaşma olasılığı o derece düşük olacaktır.

Düğümlerdeki misina uçları, standart fırdöndülerdeki kıvrımlı yüzeyler gibi çıkıntılar, kilitli klips kullanımı v.s dolaşma sorununu oldukça arttırıyor. Ben kendimce kullandığım ve memnun olduğum yönteme ait fotoğrafı ekliyorum. Mantıklı bulan bu şekilde deneyebilir :) Siyah renkli hortumlar elektirik-elektronik dükkanlarında satılan ısı ile daralan hortum ( makaron ) dur.

3. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Sertan bey
    Çok açıklayıcı olmuş vermiş olduğunuz resimli anlatım:) teşekkür ederim...