Bunlar da benden olsun... O kadar güzel renkler öldükten sonra hepsi gidiyor, ölümün fotoğrafı belki de.Buna bizzat şahit olduğum için şanslı mıyım yoksa tam tersimi karar veremiyorum. Ama insanın bir tarafı öldürmeyi seviyor, öteki tarafı ise yaşatmayı. Bu sefer öldürmeyi seçen tarafa şahit oldum. YAŞAM ÖLÜM Hoşçakalın
Bi de benden.... Temmuz 2006.... 2 uzunkantli orkinos. .....kan kan kan....... her yer kanla doluydu..... tekne ici, üstümüz, basimiz vs.. Ne yazik ki gercek renkleri gitmis, aninda ölüyorlar...ama kanlari, saatlerce sonra kip kirmizi akiyor....
son iki resim aynı tür`e ait. sanki sahip olduğu özgürlüğü geride bırakarak ölmüş olmanın hüznü var yüzünde.
Arkadaslar mukemmel fotograflar..herkese tesekkurler.. hiç dikkat etmedıyım bı ayrıntıydı.. bı konuda daha dikkatlı olucam
çok güzeldi sağolun Arkadaşlar çok güzel reimler bunlar keşke daha olsa da baksak. bu güzellikleri görünce insanın balık tutmayası geliyor yani hani gül dalında güzel hesabı. arkadaşlar şahsen ben bu resimlerin devamını bekliyorum sağolun
arkadaşlar içinizde tutan vardır (lampuka)o da su içindeyken çok enteresan renkleri olur ama öldükten sonra renkler gider..
helal gözlerim yasardı. bir yandan balıkları bunca sevmeniz ve bu sevgiyi fotograf yeteneginizlede beslemeniz kadar harika bir sey olamaz. yalnız dikkat. resimlere baktımda. yakında siz balıkçılığı bırakırsınız yada sürekli geri bırakma olayı başlar."eyi olur eyi". Resimlerin hepsi canlı dogaya duyulan sevgiyi ifade ediyordu. birde dijital çıktı mertlik bozuldu ağa. derken. millet ufaktan fotograf estetigi geliştirmiş. resimlerin %90 ı sıradan amatör resimleri için oldukça iyi işlenmiş şeyler. accık imrenmedim diil. hani sizden daha iyi resim çekerim sizide agzıa çık baktırırım da. "elden düşme gasteci avuntusu"... o çeşitlilikte balıkları tutmak olayı terse yatırıyo beni. yok yok çok imrendim. ufff bu sıcakta balıgada gidilmezki.
Arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık forumda bakmaya doyamadığım konulardan biri olmuş hepsi çok güzeller biraz daha fotoğraf koyarsanız ben bodrumdaki akvaryumu eve çıkaracam galiba balıkları yüzerken seyretmek çok ama çok güzel...
Vallahi cok degerli bir calisma olmus, diger arkadaslarin destegiyle de super beslenmis. Amator olta balikciligini bir ifade bicimi olarak yasamadusuncesini bence gene cok guzel ornekleyen bir calisma. Once Emre'ye ( o palamut, o barbun hic aklimdan cikmiyacak resimler) sonra da diger katilimci arkadaslara cok tesekkurler.
buda benden olsun balıkçı dostlarım için... çandarlı-tavşan adası açıkları,gün batmak üzere gökyüzü turuncu bihalde..zargana fosforunun cazibesine kapılaıp oltama atlayan gopez son gün batımına şahit oluyor.öleki göğün turuncusu yüzgeçlerinde dans ediyor...
gerçekten harika bir renk cümbüşü... güzelliklerle dolu denizlerimiz daim temiz ve bizim kalsın... emeği geçenlere teşekkürler... Bu arada arkadaşlar ben mesaja resim ekleyemiyorum... eklenti ekleme yetkim aktif değil sanırım... bu işi nasıl çözebilirim... herkese selamlar..
benden de bir yengeç... renkleri ve kabuğundaki desenler harika By turkkan74, shot with Digimax A302 at 2007-08-13