Ribarın trofeleri

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında ribar1981 tarafından paylaşıldı.

1. wolky

wolky Volkan

Favori Kamış:
    İstanbulda İstavrit Tutmak içinmi :(
    En İyi Avı:
    sonunda aynalı sazan 1.5 kg ilk ve sondu :(
    abi deme ya elim boşmu döncem şimdi :( :D şaka abi sağol tesellin için ama işte ilk napalım ama elim boş dönersem evdekilere değil koskoca yozgata rezil olcam:D o yüzden iyi bi araştırma yapıorum :) bide abi diyelim balğa gittim tuttum kıyıya kadar çektim :) ama nasıl alıcam kepçem illa olmasımı lazım yoksa giderken annemin tülbentini çalsam onla alabilrmiyim şimdi kepçeye 9-10 ytl bayılmak istemiyorum 2 3 günlük aav için:D

2. Oztemiz80

Oztemiz80

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    1 kg sudak 1,5 kg kadife
    Tülbent yerine çay süzgeci kullanabilirsin :D:D Şaka bir yana Kepçe alsan iyi olur zaten daha sonraları da lazım olacaktır. Yok eğer bir kere lazım bir daha kullanmam diyorsan oradaki balıkçıların birinden emanet alabilirsin mesela ama yanında mutlaka bulunsun balığı kıyıya kadar getirip kaçırmak insanı hayata küstürür. Birde bir teknik var babam uygular ara sıra ama garantili değildir. Balığı kenara yaklaştırınca misinayı sıkı sıkı tutup karaya doğru koşarsan balık kaçmaya fırsat bulamadan karaya çıkmış olur. Hadi sana rasgele resimleri bekliyoruz.:)

3. muratankara

muratankara

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
    Güzel balıklar tebrik ederim

4. wolky

wolky Volkan

Favori Kamış:
    İstanbulda İstavrit Tutmak içinmi :(
    En İyi Avı:
    sonunda aynalı sazan 1.5 kg ilk ve sondu :(
    abiiiii süpersin ya acaip fikir ve bence verimli abi süpersin ya valla kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi babanız çok iyi düşünmüş bunu uygulayacağım yanımda balık tutan birileri olmazsa misinayı siki tutup hızlıca koşucam :D abi süper ya çok sağol