Sabah Turnasi 14.11.2010

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında focaiano tarafından paylaşıldı.

1. focaiano

focaiano Selahattin

Teşekkür ederim. Hava başta oldukça serindi ancak sonra terledik:)

2. focaiano

focaiano Selahattin

Abi beni utandırıyorsun senin turnaların endamı yeter:) Bayramınız mubarek olsun tekrardan.. O duyguları siz değerli abilerime ve kardeşlerime yaşatabildiğimi görmek inan tuttuğum balıktan daha fazla keyif veriyor bana.. İyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim paylaşılmayan avın keyfi geçicidir ama av asıl paylaşıldıkça zevk ,keyif ve heves verir değil mi:)

3. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Ellerine sağlık Selahattin. Güzel ve zevkli av olmuş. Sana geçmis olsun :),turna virüsü bir kere bulaştımı kolay kolay bünyenden atamassın. Tatlı suyun canavarı her fırsatta seni çağırır. Keyifli av ve paylaşımın devamını dilerim.

4. focaiano

focaiano Selahattin

Teşekkür ederim.Beğenmenize sevindim:). Turna canavardan çok bana yaramaz bir çocuk gibi geliyor açıkçası ve ciddi derecede sempati duyduğum bi hayvana dönüştü:) Ankara'ya dönünce ne yapacağım diye şimdiden kara kara düşünmeye başladım bile sanırım virüsü kaptım:)

5. modena

modena

turnayı gözünden vurmak buna denir...değerli kardeşim selahattin inan seni hem çok kıskandım hemde çok mutlu oldum...tatlı suların bu azgın yaramazı ile tanışmak...hemde böyle bir av ortamında olması bu avı unutulmazlar arasına sokacaktır...seninle av yapmanın dayanılmaz keyfine erişen bir amatör balıkçı olarak sen,i canı gönülden kutluyorum kardeşim...

bu avın nasıl keyifli geçtiği zaten senin gözlerinde ki gülümsemeden açıkça anlaşılıyor...tekrardan ekibinizi kutluyorum ve bu güzel tatlı su raporu için çok teşekkür ediyorum...

tebrikler kardeşim...senin ve aile büyüklerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...

6. focaiano

focaiano Selahattin

Teşekkür ederim benim değerli abim:) O zevk bana ait seninle av yapmak apayrı bir zevk seninleyken insan motivasyonunu bir an kaybetmiyor sabrınla ve azminle tam bir atçek avcısısın ki bunu da birçok kere kanıtladın.. Bu saate kadar inan yorumunu bekledim ben teşekkür ederim bu güzel sözlerin için.. İnşallah daha iyi avlarımız da olacak hep beraber yeter ki gönüller bir olsun..

Senin ve yengemin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum :)

7. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel bir av güzel bir anlatım olmuş
    iri turnanın içinden havyar çıktımı acaba onu merak ettim

8. focaiano

focaiano Selahattin

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Ben de bunu merak edip karnını yardığımda koç gibi erkek olduğunu gördüm:)

9. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Gercekten cok guzel anlatım.bu anlatıma yakısır bır balık ve av:).Rapor ıcın tesekkurler.Daha ırılerı rastgelsın;)

10. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Çok güzel bir av olmuş.Anlatım da çok güzeldi..Paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık:)

11. focaiano

focaiano Selahattin

[/QUOTE=kral-ozcan;769924]Gercekten cok guzel anlatım.bu anlatıma yakısır bır balık ve av:).Rapor ıcın tesekkurler.Daha ırılerı rastgelsın;)[/QUOTE]
    m
    Teşekkürler kardeşim daha iyileri hepimize rastgele beğenmene sevindim:)

12. focaiano

focaiano Selahattin

Ben teşekkür ederim beğendiğin için:) Daha iyileri hepimize rastgelsin kardeşim..