sabreden dervis muradina ermis. Iste ben Iste Yayin...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Maaşallah, bayağı büyük balık, ne aksiyon yaşatmıştır. Bunun aynı boyutta çok daha incesiyle tırmaladık, bayağı zevkli çekmesi. :)
    Tabi bizimkisi miğriydi. hihi

Full aksiyonlu avlar dilerim. :)

2. Ufuk26

Ufuk26 ufuk kötan

Favori Kamış:
    4.50 ceftain surf
    Favori Makine:
    Silverstar LEOPAR 60
    En İyi Avı:
    2 kücük gümüşcük
    Niye öpmedim, bi kere öpeydin iyiydi aslında :)Ellerine sağlık ,örnek davranış içinde sevgiler.

3. fortuna

fortuna fatih

Favori Kamış:
    crivit
    Favori Makine:
    crivit
    En İyi Avı:
    yayin 45 kilo
    selami ustume aldim

ve aleykum selam :)

http://i.hizliresim.com/vEDrPD.jpg

bu sene brochet ile sandre goremedik daha sadece biz degil etrafimizdada cikaran kimse yok sizin oralarda nasil roy ?

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Birdahakine operim :)

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000

Brochet icin pek bir yurumek gezmek gerekiyor, sandre ise aktif, iyi av veriyor bu ara. Charbonnier'den de ciktilar bu haftasonu epeyi bi tutan olmus.

6. Genesiss

Genesiss Gürcan

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Piuma Power, Yamaga Blanks Early 94mhr
    Favori Makine:
    Daiwa Surf Basia 25 QD, Daiwa Certate 3012H
    Tebrik ederim, zevkle okudum raporu.... Takım hakkında bilgi verebilir misin? Yem olarak ne takıyorsunuz? spin yada yemli avı neye göre seçiyor sunuz? çok soru oldu farkındayım :) rast gelsin size ...

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sagol. Eski konularimda kullandigim takimi ve yemleme seklini ayrintili belirtmistim. Ufaktan bir ozet geceyim. 15 cm 0.40 orgu, ortasi delik kursun gecirip iki tarafina birer firdondu takiyorum. Boylece kursun auto-ferrage dedigimiz otomatik tasma sistemli oluyor. Balik yemi alinca kursun direncini hemen hissedip huylanmiyor. Bu firdondulerinin birini ana bedene baglayip digerini de 0.50 florokarbon ile 35-40cm kostek yapiyorum. Ucuna irice ve saglamindan halkali igne. Igneyi hair-rig olarak bagliyorum. Yem olarak 0.22mm pellet yem ve halka seklinde kopek kroketi. Bazen 16mm pop-up boili ilave ettigim de oluyor. Pva torbaya bu yemlerden parcalayip dolduruyorum. Birkac tane de butun olarak koyuyorum. Torbayi igneye iyice saplayip atiyorum. Sapanla kursunun dustugu nokta ve 3-5 metre capina 10-15 tane butun yemi firlatiyorum.

Spin yada yemli avi keyfimin kahyasina soruyorum :) vaktim 3 saatten az degilse yemli av tercih ediyorum.

8. Genesiss

Genesiss Gürcan

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Piuma Power, Yamaga Blanks Early 94mhr
    Favori Makine:
    Daiwa Surf Basia 25 QD, Daiwa Certate 3012H

bilgiler için teşekkür ederim... Eski raporlarınızı 6-7 ay önce okumuştum, büyük ihtimalle o zaman takım hakkında verdiğiniz bilgilerde bana karmaşık geldiğinden, aklımda kalmamış banghead .. Şimdi nette pellet yem, pop-up boili, hair-rig nedir niye aratınca kafamda şekillendi :) ama yine de kaydettim word dosyasına :)

9. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    roy harika balık tam hayalimdeki gibi süper keyif onu salmak

10. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sagol Ilyas. Harika bir duygu. Suzulerek giderken orada oldugunu bilmek yeter.