ben herzaman denizden tuttuğum balıkları sizinle paylaşıyorum ama aslında gölde de kendime güvenirim.işte resimlerle önünüzde...siz sayın hepsi israil sazan bitanede kızılkanat var.(not :balıklar mayıs ayında yakalnmıştır)
kansu balık ırkı için ciddi bir tehditsin sen kardeşim. bu kadar israilliyi sen mi telef ettin helal olsun demek şu israil isine biraz özen göstersen,bu zararlı balık tan kurtaracan gölleri....!!!!!! bu arada imza ayarlarında yanlışlık var, doğum tarihi yazmamışsın..
fatiha bicim için rahat ettimi imza ayarlarımıda tamamladım .bu balıkları 2 kişi tuttuk.ve bu sadece bir gün 1 hafta boyunca hergün böle çok tuttuk.ama bu balık bitmez be abicim.
bitmez abi bu balık ne yapsanda bitmez yokmu kurtulma yolu bende bilmiyorum varsa bilen kurtarsın bizi bu balıktan
Anam sirkülerin ihlali 49 balık Şaka şaka Eline sağlık Fatih abinin dediğine katılıyorum senden bu ülkeye daha fazla lazım hocam
kansu biz israil sazanını bitmez biliyoruz ama sen böyle devam ettirirsen umarım bitirebilirsin helal olsun ellerine sağlık
slm konu komsuya dagıtman normal bu kadar cok tutunca ama israil sazanı çok kılcıklı bir balık degil. balıgı 4 bölüp boldugun parçalar üstüne 2 veya 3 çizik attınmı kılcıkları yok oldu demektir. gevretmeni tavsiye ederim. dikkat etiyseniz hepsi aynı boydalar benım tutuklarımda bu boylarda idi neden acaba fikri olan varmı? bu kadar baık içinde 1 tane bile büyük boy olmaz mı yaw. gerçi olmasında zararlı bir balık türü
dev sazan selan abiler ben malatyadan nım ve her hafta sonu balığa gidiyorum arkadaşlarımla size bir şey danışacağım ben im oltama her sabah büyük bi balık takılıyo ama fazla çekemiyorum çok ağır olduğundan abilerimle falan da gitttim balığı nasıl sudan çıkarta bilirim acayip ağır beni suya çekiyo sanki ya bi bilgi yerebilirseniz
maşallah arkadaşlar haklı senin gibi bir arkadaş bizden daha çok filistinlilere lazım şaka bir yana rasgele yemekten ziyade keyifli bir av olmuş
güzel bir av olmuş. ayrıca kılçık konusunda da haklısınız, çok kılçıklı bir balıktır kendileri. ancak pişirmesini doğru yaparsanız çıtır çıtır bir balık oluyor... balığı, sırtından karnına doğru birer parmak arayla çizin(başından kuyruğuna kadar) sonra da tam sırt kısmından bir çizik ki buda başından kuyruğuna kadar olacak. bu çizmeleri her iki tarafa yapın. yağınız kızmış olsun, bir küçük ekmek lokması atın, attığınız gibi kızarıyorsa balıkları koyun gitsin... afiyet olsun