Hayırlı uğurlu olsun hepimize bereketli avlarımızı ve paylaşımlarımızı paylaşmak için sabırsızlanıyorum şahsen.... aTomkarinca görüsürüz
güzel yerler ben artık boğaza gitmiyorum uzak kaçıyor, diğer yazdığın yerler ve onlara yakın mekanları tercih ediyorum
Öncelikle güzel paylaşımlar dilerim. Eleştiriye açık oldugunuzu söylediniz o halde ilk eleştiriyi yapayım. Konuyu okuyunca mesajlarınızın,türkçe imla kurallarından uzak olduğunu gördüm.Naçizane tavsiyem büyük-küçük harf,farklı karakter vs konusunda dikkat etmenizdir. İyi akşamlar.
ßenim yazı karakterim eLeştiriye kapaLıdır sevgiLi değerLi kardeşim.. ßiz sadece yapıLan av ve payLaşımLarın eLeştiriLerine açığız.. ßenim stiLim ßudur önemLi oLan yazı stiLi degiL ne anLattığım ve anLadığındır SaygıLar sunarım
Sorun ordan çıkıyor,ne anlattıgın anlaşılmıyor Türkçe'de stil ne demek onuda anlamadım,herneyse herhalde sorun bende :thumb:
Yavuz bey, yukarıdaki yazınızı hatırladınız mı Bu konudaki fikrinizi değiştirip, bizimle aynı çizgiye gelmenize sevindim:thumb:
yenikapı yeşilköy bana yakın yerler ama hiç avlanmadığım meralar grubunuzun tecrübelerinden faydanlanmak niyetimi hor görmeyin bu kardeşinize bir iki yer tarif edin takım tarif edin ve raporlarını sizlere tesekkur ederek paylaşşsın :=)
güzel ve faydalı bi grup olacağına inanıyorum. bol organizasyon ve bol balıkli günler temenni ederim. ben anadolu yakasındayim ve avrupa yakasından arkadaşlarla da toplanıp tanışıp birlikte güzel avlar yapmak isterim. hepimizi bir araya toplayacak organizasyonlarinizi sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar. hepinize RASTGELE
güzel ve faydalı olur inşallah. malum biz uzakdayız burdan ne katkıda buluna bilirsek bulunuruz hadi rasgele
''benim amacım site içinde kümelenip ayrışmak değil'' Tebrik ederim.. hersey bu sözcükLerin icinde gizLi.. İsa bey siz o gizLi oLan vurguyu anLayamamışsınız banada önyargıLı geLdiniz.. biz zaten sürekLi beraber avLanan ''9'' kişiyiz.. Siz sadece iLham ve teşvik aLabiLirsiniz bizLerden size başka ne katabiLirizki.. www.sahiLteam.com sitesinide aLmış buLunuyoruz yakın tarihte site hizmete girecek.. bizim amacımız kümeLenmek degiL.. KümeLenmeyi engeLLeyemezsiniz.. ama kümeLer arası birLik ßeraberLigi sağLayabiLiriz.. atıyorum ANADOLU KARTALLARI grubu ile GOLDEN HORN FİSHİNG grubunun bir araya geLdigini düşünün.. bakın ANADOLU grubu yakın oLdugundan birlik beraberlik daha ust safhada.. aynı sekiLde GOLDEN'da kendi yakın cevresine hitap ediyor.. bir araya geLmek hernekadar zor oLsada bunu yıLda bir kez gercekLeştirdiginizi varsayın.. Biz henuz giriş kısmındayız, geLişme ve sonuç için henüz cok erken.. burada zaten çoğumuz birbirimize aşinayız.. Unutmayınki ÇINAR çok büyük ve Yüce bir ağaçtır.. ama daLLarıda vardır.. daLLarı oLmayan bir AĞAÇ ne kadar göze hoş görünüp, ne kadar boLca Meyva verebiLirki.. biz meyve üreteLim.. kendimizi ifade edebiLdiysek ne MUTLU bana ve Size..
özeL mesajLa istedigin soruyu sorabiLirsin eLimizden ne geLiyorsa biLgimiz dahiLinde yardımcı oLuruz seve seve kardeşim iyi günLer..
Adaşım merhaba. Organizasyonlarınızı özelden yapma ihtimalinize karşı söylüyorum. Beni de haberdar edin tanışalım. Yoksa ben zaten buradan takipteyim.