Yavuz bey, tüm söylediklerinize katılmakla birlikte bizim söylemimizinde aynı temeller üzerinde olduğunu, insanlara ve gruplara yaklaşımımızdan görebilirsiniz Ancak yanıldığınız bir nokta var, kesinlikle hiç kimseye ve olaylara önyargı ile yaklaşmamın mümkün olmadığını yazım uslubumdan anlamış olmanız gerekirdi Bu vesile ile yeni grubunuzun hayırlı olmasını, ortaklaşa av organizasyonlarında birlikte avlanmayı temenni ederim, sağlıcakla kalın
Arkadaşlar, il dışında iş seyahatinden yeni döndüğüm için konunuzu şimdi görebildim.. grubunuz ve konunuz hayırlı uğurlu olsun.. bol ve bereketli avlar, güzel paylaşımlar dilerim.. elimden geldiğince konunuzu takip etmeye çalışacağım.. bir gün birlikte de av yapabilmek dileyiğle sağlıcakla kalın..
Xfisher, İlgin için çok teşekkür ederiz. inşallah en kısa zamanda bol ve bereketli avlarda hep beraber güzel paylaşımlar içinde olacağız. Geçtiğimiz senelerde Kartal sahile Eşkine ve Çinakop için gelmiştim. Görüşebilmek dileğimle..
Bu sene çinekop bizim Kartal sahile uğramadı malesef.. havalar düzeldiğinde buralardan eşkina denemesi ben de yapıcam inşallah :thumb:
*** ANADOLU KARTALLARI FISHING TEAM *** Grubuna Sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Nice avlarda SEVGİ,DOSTLUK VE BERABERLİĞİ paylaşma dileklerimle.. Saygılar Sevgiler.
Merhaba Cengiz kardeş, inşallah elimizden geldiğince dostlukların pekişmesi adına elimizden geleni yapacağız. Görüşmek dileklerimle..
hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu güzel bereketli av ve dolayısı ile paylaşımlar dilerim herkese
mrb abicim bizde dostluğumuzun pekişmesi için elimizden gelen katkıyı sunacağımızdan şüpheniz olmasın. en yakın zamanda görüşmek üzere.
Bilmukabele.. havalar düzelmeye biraz biraz başladı.. yakında organizasyonlara başlarız inşallah :thumb:
Hayırlı olsun Yavuz kardeşim inşallah bir gün sırtı avları ile de bir ekip kurarsınız sevgiler başarılar.
Orhan abicigim TeşekkürLer.. Esasen birgün sizLerLe Tanışmaya, mumkun oLursada küçük çapLı bir Av macerası yaşamaya okadar çok niyetimiz varki.. Sizi tanımak için sizinLe şahsi Tanışmaya gerek yok, Sizi Sevgi, Saygı, küçükLere Hürmetiniz misafirperverLiginizden, kuLağımıza geLen övgü ve güzeL sözcükLerden okadar iyi tanıdık ve benimsedikki.. Sizi Tanıyoruz sadece kendimizi Size tanıtmak gibi bir çaba icersindeyiz sanki ) saygıLar Abim
DostLar.. 10/03/12 C.tesi tarihinde Yesilköyden Eşkina, Karagöz ve binimum baLık avı denemeLerimizde hiç bir sonuca uLasamamış buLunuyoruz... biLginize...