Şimdi baktım kargoya verilmiş. Yarın aksilik olmazsa elime geçer sanırım. Bakalım Semih'in yedekleri iş yapacak mı? Ben bendekilerin isimlerini değiştireceğim ama. (Quaresma koyacam. Her mevkide oynar bunlar.)
Ya acikcasi cok gercekci gelmedi bana sanki maket balik gibimrsparkle Nerden yakaladiniz bunlari meranin özelliklerinden bahsetseniz birazcik:laughing: :laughing: Neden aliyosunki hem aldin bari HCA yi da alaydin ya bende düsünüyorum 4 rengini bu iki modelin 4+4=8, 8* (~30)=240 hesap ortada Ali Agaoglu nu aricam eli acikmis amcamin Hayirlara vesile olsun 3 kilonun altinda levrek binmesin
Teşekkürler Cemil. Sana da rast gelsin... :laughing: Ali Ağaoğlu sahte alımı için yardım etse, sana şöyle der : Tutsun dedim, tutacak Mufavvak abi, ipin ucunu kaçırdım 30'u geçti sanırım, şu an elimdekiler. Denizde, derede bıraktıklarım da 10 kadar vardır.
Ya konuyu işgal etmek istiyorum resmen Abi Aile magnet neo var birde hazir gazi varken söyliyim dedim
:laughing: Salondaki büfeye sığmaz Mufavvak abim. Bende ilerde sanırım Kadir abi gibi en çok kullandığım 10 sahteyi ayırır, gerisini yarı fiyatına başka arkadaşlara satarım. Memurun ticareti ancak bu kadar olur :laughing: Ben maddi zarar olarak görmem bunu, edindiğim tecrübenin maddi karşılığı olarak şey ederim (Kendimi iyi hissetmenin başka yolu yok sanırım) Rastgelsin abi.
Bana gönder yari fiyatina bende bakarim is yapmazsa yari fiyatina satarim ögrencinin ticareti bu oluyo ahahah
:laughing: :laughing: :laughing: İş yaptıramazsan tekrar bana satarsın (Yarının da yarısı fiyatına ) Nasıl kurnazım ama :laughing: :laughing: :laughing:
İs yaparsa benim is yapmayanlarla tuttum der onlari satarim ahahahah soguklar iste adami ne hale getiriyor
Dueller şimdi geldi. :thumb: Hollywood yıldızı gibi parıl parıl parlıyorlar. Şu hava biraz ılısa da atçeke gitsem. C.tesi sabah suyu çok güzel olur. Heyecan bastı şimdiden.
Sahteler çok olunca eskime olayı az olur , her gidişte 2 tane denersin 20 tane varsa 10 kez gidişte bir sıra gelir.. bu durumda , yıllar boyu sahteler temiz kalır , ama balıgada o 2 taneyi beğendirmek mesele , olaya farklı açıodan bakalım , 30 adet sahten var bunların 10 tanesi ortama uygun diyelim su üstü mesela , her birini 30 dk denesen 3 saat yapar , 1 saat denesen 10 saat yapar , kolunda ortopedik bir sorun olmaz ise bir daha balıga gidebilirsin .. birde bunların arasında karasız kalma durumu var..bu asıl vahim olandır.. - acaba hangisini denesem , ?? bir laf vardır - azıcık aşım , dertsiz başım .. çok ta iyi laftır - 3 tane sahten olacak , at çek at çek . olmadı dön eve.. yada oltayı değiştir.. evden balık için çıktıgınızda eger arabanız var ise , çantanız tam tekmil olsun .. biri olmadı öbürü şeklinde değişiklik yaparsınız, sabahın karanlıgında atçeke gittiniz olmadı .. hemen zargana opu ile dönüş yapın . olmadı bir gamit ile uzak mesafeye top şamandıra ile bırakma şeklinde bekleyin .. vs.. yol olmadı dönüş yolunda bir iç su varsa ugrayın şamandıralı tatlısu balıgına takılın ..
Denizde taktırdıklarımla birlikte 40'ı geçmiştir Vedat amca. Şu an elimde sağ sağlim 30'un üzerinde var. Tabi seninle aşık atacak boyutlarda değil, farkındayım Sağ olurda sizin yaşınıza erişirsek ve bu hastalık böyle devam ederse mini tansaş boyutlarında bir sahte dükkanı açabilirim sanırsam. Umarım hastalık devam etmez böyle.
Haklısın Muvaffak abi. Sahteler gıcır gıcır. Hoyrat kullanan Serhat abinin hacamat ettiği sahteler hariç. 2 tanesinin gagası kırıldı. Zaten her gidişte güvendiğim (met edilen) 3 sahteyi kullanıyorum. Gerisini tuzluk niyetine taşıyorum. Arabada 1 surf (surf demeye bin şahit ister) 2 tane spin, 1 tane tekne kamışı var. 2 spin 2 de surf makina var. Şamandıra, kurşun zart zurt ne ararsan var. Seyyar malzemeci gibiyim bi nevi. Evet en zorlandığımsa sahte seçimi. Avlağa gidip yarım saat sahtelere bakar mı bi avcı Ben bakıyorum. Zaten bu duelleri de ondan aldım. Bunlar her şartın sahtesi gibi. Tanıtımında öyle yazıyo. Aslında en güzeli : Duel, Maxrap, Fortuna bi de su üstüleri ayırıp, hepsini paket yapmak. Hem sahteler kullanılsın, hem alamayan arkadaşlar yarı parasına sahip olsun. Hem benim malzeme kutusu boşalsın. Ne kullanacağımı bileyim. Bi ara fırsat olursa blok satış yaparım belki. Az ve öz sahte en güzeli. Bizimki hastalık.
Mesela bir tanesinin iğnelerini çıkart , arabanın aynasına as sallansın dursun ..harika aksiyon olur..
Nispet he?:laughing: Kadir Abiye zaten kıl oluyodum her gittiğinde yakalıyor diye şimdi sanada kıl oluyorum :laughing: :laughing: Sorma bende kuduruyorum evde hava düzelmedi gitti bugün için yağmmus ısınacak falan derken arabalar yolda kayıyor o derece kar varbanghead banghead