:laughing: :laughing: :laughing: Abi dikkatimi dağıtır, girerim bi arabaya. :laughing: (Bu sahte de güzel kuyruk sallıyomuş, haksızlık mı yaptım falan derken)
Bana kıl olacak bi durum yok, yakaladığım balık ortada. Ava da 3 hafta oluyor gitmeyeli. Tek sebep sahte çokluğu olabilir. Nispet olarak alma ama gerçekten manyak parlıyo yeni gelen sahteler. İnsan suya atmaya kıyamaz. Sahte satışı falan yapmak gerçi forum kurallarına aykırı ama atıl durumdaki gıcır gıcır duran sahteler de bi işe yarasın istiyorum. Yoksa amaç para kazanmak falan değil. Neyse kuralları da delmek istemiyorum aslında. Bi gün sahteleri ayırır fotograflarsam satıyom diye. Haber veririm :laughing:
Quaresma da cam bebek gibi hemen dağılıyor kaç kere top oynadı şaka bir yana artık yeter de yazık parana yazık.takıldığın mekanda silikon ağırlıklı çalışıyorlar,tutuyorlarmı tutuyorlar,sende öyle takıl.koparsa 2 3tl için acımazidk zaten ayda bir balığa gidiyorsun değmez..kendim den biliyorum,meraya 25çeşit sahte ile gidiyorum misal.bunun 4 5 tanesini kullanıp dönüyorum.zaman yetmiyoridk evdeki yatanlar hariç yeter alma gari bu arada balık yönünden kısmetin az olsada,açtığın konular içi boş raporları geride bırakıyor
Bir Beşiktaş taraftarı olarak, öncelikle tüm Fenerbahçelileri tebrik ederim Tamam abi, inşallah almayacağım artık. Doğru söylüyon, 50 tane olsa nolur, zaten 2,3 haftada bir avlanıyoruz. Onda da 4 - 5 sahte deniyoruz en fazla. Gerisi, beleşe seyehat ediyor bizimle birlikte