arkadaşlar selam biraz önce okudum sazana salam la yakaladım diye acaba salamla yem olurmu bir denemekte fayda var herhalde
Gelir gelmesinede yalnız Salam antep fıstıklı Macar Salamı olsun %100 dana etinden.Hatta bir rivayete göre Eski Kaşara bile sardığını söylerler
Mehmet abiden yardım alarak Protein ilacını kullanalım Namık abi o halde Ne gerek var salama sosise sucuğa kaşara
namık sen git denizine kuzularınla oyna sazan işini bize bırak yok kardeş yok sen salamı ekmek arası yap ye sazanada mısır solucan ekmek yani kılasik yemleri kullan hem karnın doyar hemde yem işini ucuza kapatmış olursun
Namıkçığım yasak dönemdede kullanılır onlar bence!!! Malzemeler aynen şunlar : 2 adet ekmek alınır bir adet macar salam(en alasından) 100 gr. Eski kaşar (en eskisinden) 1 tane domates ve yeşil biber,1 kutu kola veya gazoz yada isteğe bağlı ne olursa + 1 tane ucunda olta iğnesi olmayan bir takım olta ve kamış ile oturmak için tabure. Uygulama faslı ise : 1 ekmek uzunlamasına 2 ye yarılır arasına eski kaşarlar böööyle güzel güzel kıyılıp yatırılır üzerine yine aynı hassasiyetle sırasıyla domatesler ve salam kesilerek döşenir ve son olarak biber yerleştirilip parçalar kapatılır.tabure hazırlanır üzerine yerleşildikten sonra efendim önce kamış ele alınır iğnesi olmadığından diğer ekmekten bir parça koparılıp itina ile fazla sıkmadan uca tutturulup kamış marifetiyle suya sallanır sonra salam+kaşar+domates+biberden oluşan ekmek a hayııııır alınmaaaz teneke gazoz veya kola açılır, haaah şimdi oldu işte alın ekmeğinizide elinize başlayın ısırmaya siz o hazırladığınızı balıklar iğnesiz oltanızdaki ekmeği. İşte abisi yasak zamanın Salamlı+Kaşarlı keyfiii Rast gele...
valla uzun seneler önce terkosa sazana gitmiştim arkadaşlarla, hamur kabını suya düşürünce yem kalmamıştı bende sandviçteli sucuğu takmıştım yakalayamasamda baya bi ısrarlı vuruyodu, taktığın yem namık abinin de dediği gibi protein içersin kokulu olsun ne olduğu farketmiyo
arkadaşım sen bakma onlara sazan kaşara gelir ama salama sucuğa biraz zor gelir o şans eseri salaklığına gelmiş olabilir sen gene bildiğin yemlerden şaşma