SAROZ LEVREK AVI

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında levrekçi59 tarafından paylaşıldı.

1. ateş-01-34

ateş-01-34 onur ateş

Favori Kamış:
    dam quick tele spin
    Favori Makine:
    dam quick slr spin 850 fd
    En İyi Avı:
    levrek 4.5 kg
    Tebrik ederim çok güzel bir paşa,aynı noktadan ağustos ayında 2 yıl önce 3,5 kiloluk 2 adet trofe levrek yakalamıştım.Yalnız meranın müdavimleri rütbeli subaylar olduğu için dinamitçilerin ve dalgıçların şansı pek olmayacaktır...

2. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    bu kadar kişiye rağmen cevap gelmemesi gelmesinden iyidir balığı aldığı sahteyi bu saatten sonra söyledese ben acaba aldığı sahteyi değilde başka bir sahte ismimi verdi diye aklıma gelmezde değil hani.

3. levrekçi59

levrekçi59 Doğan DUBA

Favori Kamış:
    okunmuş oltam )))
    En İyi Avı:
    Levrek 4,97 kg

Rapordan sonra nete girmek kısmet olmadı.Sık sık nete girmeye fırsat bulamıyorum.
    5 senedir siteye üyeyim ve fırsat buldukça tüm levrek avlarımı açık ve net bir şekilde rapor etmeye çalışırım.Tabi herkeze anında cevap yazma şansım olmuyor çünki çok sık nete girmeye fırsatım olmuyor.Levrek avında rapalanın renginden çok sabır lazım,ama anladığım kadarıyla sizde bu yok.Benim tek işim sitede sorulanlara cevap yazmak olsaydı hemen yazardım.

Diğer soran arkadaşlar için rapala ile ilgili bilgi veriyim..Rapalanın markası youzırı..( sarı beyaz ) bir rapala.Fakat balığı aldığım gün 3 farklı rapala ile levrek alındı ve hatta kaşık ilede bir levrek alındı.2. fotoda da rapala görünüyor.Sırtı sarı altı beyaz renkte.

4. sete_15

sete_15 Aytaç UYGUR

Favori Kamış:
    Albastar Kamış Sheakspear makara
    En İyi Avı:
    Kalkan 1,5 Kg.
    Arkadaşım,yorumun gerçekten çok rencide edici.lütfen emeğe saygı gösterinki bu sitede bu tarz raporlar artsın.inansanda inanamasanda gerçek olan paşanın oltaya takılması.rapala yada av yeri konusunda da sana şu 2 atasözünü hatırlatmak isterim.
    Islanmadan,balık tutulmaz.
    Balık oltayla, insan tatlı dille avlanır...

saygılarımla