Merhaba Arkadaşlar ; Temmuzun 8 inde açılışı yaptık.6 kişi avımız dötgün sürdü. baya bereketliydi. fotoları şimdi göndermek nasip oldu.devamı gelecek inşallah. herkese rastgele. http://www.resimlinki.com/show.php?img=a37aaadc2c82be6f1d62f0b15c1fc280.jpg
slm mehmet abi eline sağlık ama biraz fazla tutmussunuz gibi bide avın hikayesini yazsaydın abi iyi olur nerden tutuldu nsl tutuldu hangi yemler kullanıldı allah daha çok rast getirsinn
Tebrik ederim tebrikler fakat balıklara biraz daha iyi davransaydınız diyorum mesela 1. resimde üzerlerinde bir tabaka var tozmu desem tuzmu desem değilmi hem resimler daha güzel olurdu
sazan açılışının hikayesi. Merhaba doğru diyorsun kardeşim hikayesini yazmamışım. Hikayesine gelince. Balıkları Yozgattan aldık.Ben genelde dip oltası kullanırım.Üç oltamı dip attım. eee mantarın zevki başka herzaman bir oltamda mantarlı olur.Yem olarak mısır kullandık.Boili şeklinde kanca boşta.Dip oltalarını 30-40 metre mesafeye mantarlıyıda 10-15 metreye attım.(Genellikle oltaları farklı derinlik ve mesafelere atarım) yakın mesafedeki mantarlı çalışmaya başlayınca bütün dipleri aynı mesafe derinliğe çektim.Arkadaşlarda aynı mesafelerde çalışmaya başladı.sonuç ortada fakat çok sayıda küçük balık vuruyor.Bir buçuk kiloya kadar yaklaşık kırk elli adet balığı geriye bıraktık. Avımız Altı kişi dört gün sürdü.Balıkları dörtgün boyunca canlı tutabilmekte bizi baya uğraştırdı.Sazan limitine göre altı kişi dörtgün boyunca tutulan balık gayet normal ama haklı tarafında yok değil farkındayım öyle yığın gibi garip duruyor. Saygılarımla
ÇOK GÜZEL AV OLMUŞ TEBRİKLER AMA EN BAŞTA RESİM ÇOK FENA GÖZÜKÜYOR BALIKLARIN HALİ MADEM YAYINLIYORSUNUZ GÖZ ZEVKİ ÇOK ÖNEMLİ DİĞER RESİMLER SÜPER
Haklısın çok kum oldu balıklar.Hapislerden canlı çıkardık çuvallara serdik üzerine koyduk ama fotoğraf çekelim derken çrpınan balıklar kuma çıktı.Sonradan yıkadık temizledik ve kıl çuvalları ıslayıp ve buzla sağ salim getirdik. Saygılarımla.
ikinci ve üçüngü resimdekiler tamam ama!!! birinci resimdekilerin bazıları küçük gibi görünüyor. hepsi makul ölçülerin üzerinde mi o balıkların? zira burdan bakınca sanki bazıları ufak gibi duruyor. inş öyle değildir. ikinci ve üçüncüdekileri tebrik ederim...
Merhaba Tartımız ve metremiz herzaman yanımızdadır.1,5 kilonun altında balık hiç yok.Oda bir kaç tane o boyutlarda vardır.Malumunuz Sirkülerdeki boy limiti 30 cm artı eksi beş oda yaklaşık 1 kiloya tekabul eder. Saygılarımla