Bugün saat 14:00 gibi arkadaş telefon açtı hadi balığa gidelim diye.Gidesim yoktu ama hadi gidelim dedik ve düştük yola.Sazana küspeli ve yaylı,sudağa da canlı yemle.Sudak hiç yakalayamadık biz de hepsini sazana çevirdik.sonuçta resimdekileri yakaladık sevindik.Ama ilk defa gölde israil sazanlarının olduğunu duyunca üzüldüm.Şimdiye kadar hiç rastgelmemişti.Oltalar boş kalmasın.
Maşşallah..fotoğraflar güzel keşke avlaktanda birkaç kare olsaymış.İsrail sazanları içinse diyecek bişey bulamıyorum Teşekkürler.
Fotoğraflar gerçekten güzel.İnşallah bütün avların istediğin gibi geçer.Paylaşım için de Teşekkürler...
temiz bir av olmuş çok güzeller.Balıkları hangi gölette yakaladınız?birde ne küspesi kullandınız Öğrenebilirmiyiz acaba.Teşekkürler.
Seçimde görevliydim cevapları biraz geç yazdım.Teşekkür ederim Erdem.Avlaktan birkaç resim ekliyorum.Daha irileri senin livarına dolsun. Teşekkür ederim Remzi.Daha irileri senin livarına dolsun. Teşekkür ederim Ümit.Daha irileri senin livarına dolsun. Teşekkürler Cahit abi.Daha irileri senin livarına dolsun. Teşekkürler Abdullah .Daha irileri senin livarına dolsun. Teşekkürler Selo.Daha irileri senin livarına dolsun. Teşekküler Müjdat.Daha irileri senin livarına dolsun. teşekkürler wolfalone.Ayçiçeği küspesi.Yaylı takıma taktığım hamuru da un,vanilya,irmik,mısır küspesini ufalıyorum.Dün sazanların ikisini de yaylı takımla yakaladık.Daha irileri senin livarına dolsun. Teşekkürler Murat.Daha irileri livarına dolsun.