Sazan deyince akan sular durur..!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında SAFRAN tarafından paylaşıldı.

1. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Zafer bey kardeşim herşeyden önce teşekkür ederim..Heralde aynı Selami beyden (YILDIRIM) bahsediyoruz galiba tam olarak hatırlıyamadım sizi ama o kadar da önemli değil..Araba işine gelince yaşlıca benim arabamda ben gibi ama benim ve arkadaşlarımın nazını her zaman çeker merak etme sen..:)) Sana özelden telefon numaramıda atıcam hafta sonları müsait olduğumuzda istediğiniz yere gidebiliriz..Sadece Temmuzda (Temmuzun 6' sı ve 20' si arası araba çocuklarda olucak) bir bukle ayrı kalabilirim..Canınızın çektiği zaman arayabilirsin..Ben Ankara civarında hiçbir yere gitmedim desem yeridir..cyr Bildiğim tanıdığım yere gidiyorum..:confused: Selamlar..

2. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Teşekkür ederim Fatih..Sizin Sakarya' dan da gruplar gelirdi o bölgeye..Bol şanslar dilerim.

3. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Evet Murat..Tek tabanca olunca istediğin yere istediğin sürede, şekilde takılıyosun..Baktın şans yaver gitmiyo toparlanıp eve dönüyosun..Böyle bir avantajı da var mutlaka..hihi

4. meraklı_balıkçı

meraklı_balıkçı resul

En İyi Avı:
    Aynalı sazan 1.5 kilo
    abi güzel av olmuş da o balıklar neden öyle vede kadifenin üstündeki izler nedir acaba ?

5. Katip60

Katip60 AHMET

Favori Kamış:
    ROBINSON CARBO MiX
    Favori Makine:
    DISCOVERY SATURN6000
    (işallah temmuzdan sonra raporları ben de yayınlama fırsatı bulacağım) tebrikler güzel av olmuş balıklarda bi sakatlık yok gibi kuyruklarının öyle olma nedeni de büyük ihtimal telden yapılmış livarlardan kullanıyorsanız o dur
    bol ve bereketli avlar dileği ile

6. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Teşekkürler..Livar küçük geldi maalesef..:) Tel olduğundan izleri kalmış eve kadar bagaj da baskıdan herhalde.....!!

7. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Evet haklısınız tel livar vardı o anda yanımda ve üstelik küçüktü..:confused: Teşekkür ederim.

8. ÇORUMLU Samed

ÇORUMLU Samed Samed SEYDİM

Favori Kamış:
    Okuma Safina-X 42779 Tele Spin Kamış 300cm 30-60gr ve D.A.M STEELPOWER RED SURF KAMIŞ 100 - 250
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE ve Okuma Trio 40S makine
    abi kullandığın boili tarifini verebilirsen sevinirim şimdiden teşekürler... ayrıca çok güzel av olmuş nice avlar dileğiyle

9. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Mehmet abi tebrikler mekan gözüme hiç yabancı gelmedi düşündüğüm yer olabilirmi gurugöle yakın geçensene yeğenimde ordabir sazan yakalamıştı afiyet olsun rastgelsin.:)

10. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Yanılmamışssınız Muhammer bey...Akraba gibiler sanki..:) Sizlere de rastgelsin..

11. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Hiçbir özelliği olmayan kendi imalatım hamur Samed kardeşim..Un, yumurta sarısı,vanilya, ince irmik balığı cezbedebilecek muhtelif toz çorba çeşitleri....Karıştır ve yoğur...:))

12. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Sağol mehmet abi bir rivayete göre üsten dalan bir mandanın altakinden çıktığı söylenir bilmem ne kadar doğrudur.:cool:

13. bolulubalıkçı

bolulubalıkçı ahmet

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    viking 5070
    En İyi Avı:
    18 kg AYNALI SAZAN 70 cm TURNA
    ÖYLE DERLER KÖYÜN YAŞLILARI AMA BEN 25 SENEDİR ORADA BALIK YAKALAR YÜZERİM AMA ÖLE BİR OLAYA ŞAHİT OLMADIM.

14. serosez

serosez M.Serhat SEZGİN

En İyi Avı:
    OLTACILARDER
    Sevgili Mehmet Abi,
    sana mahcubiyetim büyük.elde olmayan sebeplerden ötürü senle beraber avlanmak nasip olmadı,hastane işleri,yurtdışı ileri derken biliyorsun.. ama muhakkak beraber avlanmamız lazım :).. temmuz 9 dan sonra muhakkak seni arıycam..
    sağlıcakla kal abi..

15. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Avlağınız çok güzelmiş. Balık da almışsınız, oh ne ala memleket:cool: :p

16. RUNO

RUNO onur ABACIK

Favori Kamış:
    Virax palermo
    Favori Makine:
    alfa 60
    En İyi Avı:
    sazan 9 kilo
    Keşke herkes sizin gibi düşünse.mrsparkle

17. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Serhat biliyosun balık muhabbeti bambaşka bir olay..! hastalık ve özel mesleki konular devreye girince mecburen ikinci plana atılacaktakmayacan kafana..:) Bende 23 Temmuzda senelik izine çıkacam..Bayram tatiliyle beraber epey uzun bir süre hafta aralarıda dahil herşey serbest..:D :D Yalnız Temmuz 6 sından sonra büyük oğlum arabayı alıp 1 hafta tatile çıkacak haberin olsun..! Selamlar..

18. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Teşekkürler Muharrem bey sizin taraflar da bir başka güzel..hihi

19. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Öyle bir rivayetten bahsedilir..! Burası Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde zaten..Ve bir deprem sonrası tektonik hareketler sonucu oluştuğu söyleniyor..Çevresinde de torf toprağı yoğunluğundan ve zeminin yumuşak oluşundan bu olay daha da doğruluk kazanıyo gibi sanki..! Sağlıcakla kalın..!