Arkadaşlar walla kızmayın bu yemle ilgili son sorum olacak hepinizden ALLAH RAZI olsun bana çok emeğiniz geçti inşallah sizlerinde şansları hep açık olur ve rast gelir inşallah şimdi benim sorum şöyle değerli bu işe emek harcayan arkadaşlar bazı resimlerde gördüm sazana mısır takınca iğnenin kenarından 1,5-2cm misanayı uzatmışlar ona takıyorlar bazılarıda iğnenin ucuna 1-2 tane geçirmiş bunların hangisini uygulamalıyım yani birinde iğne boş görünüyor altında mısırlar sallanıyor umarım anlatabilmişimdir inşallah değerli fikirlerinizi alıp 1 temmuzda deneyeceğim hepsini
Ahmet aslında bu bir tercih meselesi, ikisini de denemelisin. Hangisinden randıman alırsan onu kullanırsın. Rastgele
Öncelikle ikisi de iş yapar bunu bilin.Sazanın daha çekingen olduğu yani ağzında kancayı hissettiğinde yemi geri bıraktığı yerlerde kancaya asılmalı bence.Avrupa'da genelde kancaya asılarak yakalanıyor boilie de alışık oldukları için ama Türkiye'de mısırı kancaya geçirerek çok iyi balıklar yakalayan ustalar tanıyorum..
Bu arada başlığı yanlışlıkla deniz bölümüne açmışsınız Ahmet abi.(imzanıza doğum tarihinizi ve bulunduğunuz ili de eklerseniz daha faydalı olur.)
ahmet kardeşim dip olarak kullanacaksan kancayı boşta bırakman iyidir,şamandıralı kullanacaksan mutlaka kancayatakmalısın
balık vakum yaparak mısırı ağzına çekerken iğnede çıplak bi şekilde ağzına giriyor ve balık iğneyi hissettiğinde iğne batmış oluyor mısırı iğneye geçirmesende tutmanın yolu bu arkadaşım