Sazan.... İllede Sazan

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında aydın karakaya tarafından paylaşıldı.

1. aydın karakaya

aydın karakaya Aydın KARAKAYA

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Nejat bey ilginiz için teşekkürler sorularınızı kısaca cevaplandırmaya çalışacağım Boili ithal değil raporda da adı geçen arkadaşım ayhan ın imalatı ancak arkadaşım bunun ticaretini yaptığı için formülünü kendisine sormadım,ancak koku olarak sanırım vanilya kullanmış.Avlakta 3 kez avlandık ve boili ile hiç yemlemedik,ilk gittiğimizde her türlü sazan yemi götürmüştük balık boiliye ilgi gösterince tabiiki boiliyle devam ettik

2. aydın karakaya

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Sevgili Metin küspeciler ve tırıvırıcılar bilgilendirmekle bitecek gibi değil yasal tedbirler alınması gerekir diye düşünüyorum yinede dilimizin döndüğü kadar anlatmaya çalışıyoruz boiliyi satın aldığım için tarifini bilmiyorum

3. aydın karakaya

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    ömer teşekkür ederim kardeşim genç yaşında bu sevdaya gönül vermişsin daha güzel avlar sana nasip olur inşallah boiliyi satın aldığım için tarifini bilmiyorum

4. aydın karakaya

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Barış sen adresi özelden yaz da bi çözüm arayalım

5. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Raporla ilgisi olmayan mesajlar genel konularda ilgili başlığa taşınmıştır.

6. estergon_44

estergon_44 mahmıt

Favori Kamış:
    LINEAFFE 5-CURVE 4,20CM
    aydın abi amacım kesinlikle seni kırmak felan değil.seni zaten iyi kötü paylaşımlarından tanıyorum.başkası olsaydı zaten bayağı kırıcı konuşurdum.ama inan bana ben şu boili meselesine bayağı takıntılıyım.çünkü bazı arkadaşlar bunu çok abartıyorlar.hatta bazı sitedeki insanlarla il dışında yüz yüze görüşme fırsatımda oldu.öyle bi kasılıyorlardıki ben çok garipsedim bu durumu.halbuki amaç bişeylerin zevkini hep beraber çıkarmak olmalı paylaşımlarda.yazıda da bayağı bi arkadaş tarifi somuş.senin cevaplandırmamana anlam veremedim.ama son cümlende seni anlıyorum.umarım kalbini kırmamışımdır.

7. aydın karakaya

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Fatih'im merakını gayet iyi anlıyorum,aslında bana göre bu işte en geçerli metot deneme yanılma yöntemi.Sen boili yapıp balık yakalamışsın raporunda okudum,balıkların ölçülerini yazmamışsın ama boiliye genelde iri balıklar geliyor.Bence o yolda mücadelene devam et ,Senin yaşlarındayken mısır unundan yapılan bir tür hamur olan kaçamağın tarifi için baya uğraştığımı hatırladım.Daha irileri sana nasip olsun

8. aydın karakaya

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Bazı arkadaşlar şamandıralı dip takımından ne kastettiğimi özeden sormuşlar onlara cevap yazdım ama başka merak edenler olabilir diye aşağıdaki resmi ekledim [​IMG]

9. estergon_44

estergon_44 mahmıt

Favori Kamış:
    LINEAFFE 5-CURVE 4,20CM
    aydın abi öncelikle iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.aslında benimki pek merak sayılmaz.boili benim için olmazsa olmazlardan bişey değil.ben solucanla zaten sıkı bi yakınlık içindeyim:D ama elbetteki boilide kullanılması gereken yemlerden birisidir.balıkların ölçüsünü sormuşsun.seninde söylediğin gibi boiliye küçük balığın gelme olasılığı oldukça düşük.benim tuttuklarımın en küçüğü 1.5 kiloydu.ama avlağımızda zaten ortalama bu büyüklükteki balıkların olduğu biyer.o açıdan aslında avımız sonuç olarak fena sayılmazdı.ama benim esas değindiğim husus benim fazla merakım olmayabilir ama bunu oldukça merak eden arkadaşlarımız var.ben esas bunun için yakınmıştım.önemli olan merak edilen şeyin boili olması değil her ne olursa olsun sorulan bişey varsa cevaplandırılmalı düşüncesindeyim.ama yazdıklarımı önemsediğin için oldukça memnun oldum.o açıdan ayrıca teşekkür ederim aydın abi.

10. akın usta

akın usta

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    Sevgili aydın abim seni vede tüm ekibi kutlarım harika av olmuş...

11. aydın karakaya

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Akın ustam seninle burada karşılaşmak çok güzel.Daha güzel avlar sana nasip olur inşallah

12. sokolna

sokolna günay

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    Aydın bey tebrik ederim güzel av olmuş

13. KEMAL_25

KEMAL_25 KEMAL

Tebrikler çok güzel bir av olmuş zaten tutunca böyle kuzular tutmak lazım.

Gercekten de küçücük sazanları tutan bohcacılar çok miktarda var el kadar sazanları çekerken bile bağırığırıp cağırıyolar "kapceyi getir, tut kaçırma, koparcak" falan balık çıkar bir bakarız 500gr bile gelmez el kadar sazan onu da sepete atarlar daha küçüklerinin yanına yazık gercekten cok yazık birde bize gelip kendince iyilik yapıyo söylediği kelime direk şu "tuttuğunuz balıkları saklayın jandarma görünce suya bıraktırıyo" demekki adamlar hiç limit üzeri balık tutmamış yazık günah...

14. savasciruh

savasciruh cihat özal

Favori Kamış:
    mıcthell apache
    Favori Makine:
    dam match slk 560fd
    En İyi Avı:
    5,5
    aydın abi tebrikler harika bir av olmuş darısı başimiza bizde bu sene sizin avlağa ugramayı düşünüyoruz

15. solucan

solucan

tebrik ederim güzel av olmuş 2010 daki mekanla aynı yermi

16. carphunter66

carphunter66 samet

Favori Kamış:
    alba star ve diğer okuma gibi kalite markalar
    Favori Makine:
    favori oltam yok ama kamiş takımlarım çok var
    En İyi Avı:
    sazan 5 kg (şimdilik)
    aydın abi çok güzel bir av olmuş tebrik ederim abi . abi boiliniz pop up mu yani yüzen boili yoksa batan boilimi ??hangi rigi kullandınız abi

17. aydın karakaya

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Sevgli Samet böyle eski bir raporumun hala senin gibi genç kardeşlerimiz tarafından okunması beni sevindirdi.Kullandığımız boili senin batan boili diye tabir ettiğin türden idi.Rastgele

18. carphunter66

carphunter66 samet

Favori Kamış:
    alba star ve diğer okuma gibi kalite markalar
    Favori Makine:
    favori oltam yok ama kamiş takımlarım çok var
    En İyi Avı:
    sazan 5 kg (şimdilik)
    TAMAM ABİ bilgiiçin teşekKürler abi

19. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    okuma traventine65 surf okumacompressa cp 65 surf okuma compressa cp 80
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    10 numara usta elelrınıze sağlık

20. kazak MURAT

kazak MURAT MURAT

Favori Kamış:
    SPRO italia
    Favori Makine:
    banax sx5000
    En İyi Avı:
    yayin 80 kg
    aydin abi raporunu yeni gordum cok guzel av olmus.turkiyede boyle sazanlari gordugume sevindim..benim raporlarima bi goz at istersen ata yurta kazakistan almatiya gelirsen beklerim selametle saygilar