Sazana Devam Güzel Bir Avdan Fotolar

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında meco tarafından paylaşıldı.

1. sokolna

sokolna günay

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    Malesef 3-5 şerefsiz üyzünden 16 plaka hasar almıştır sizlere aynen katılıyorum bu sıkıntıları bizzat kendim de yaşamaktayım şenol kardeşim telim var sende sana sözüm vardı musait olduğun zaman ararsın bir organizasiyon yaparız hep birlikte msn dende görüşebiliriz emin abiye geldiğinde ararsan görüşelim kardeşim

2. sokolna

sokolna günay

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    Sze katılmamak mümkün değl ağ kulanan şahsların bu sitede işleri olmaz
    saygı ve sevgilerimle

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Mustafa bey 16 yaşında heyecanlı bir arkadaşımızın yazdığı mesajtan ötürü bir yanlış anlaşılma söz konusu gördüğüm kadarıyla konuda , ki onada yol gösterecek olan gene biziz diye düşünüyorum .Elbetteki rapor sunmak gerçekten zor birde haksızlığa uğrarsa avcı bu durumda paylaşım yapmak istemez ama bilgilendirmek öğretmek için bu raporlar burada sunuluyor tebrik mesajlarından başka mesajlarda gelmesi normal konuya. Saygı çerçevesini bozmadan paylaşmak önemli olan eğer mesaj yazan kişi bu tip bir sıkıntı yaşatırsa elbette biz araya giriyoruz ;)

4. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Tebrik ederim, güzel av yapmışsınız.

Yalnız benim merak ettiğim şu "boncuk" olayı. Rica etsem biraz açabilirmisiniz? Boncuk dediğiniz bildiğimiz bıoncukmu? Rengi, ebatı nedir? nasıl ve kaç numara iğneye takılıyor gibi.. Teşekkürler

5. Okan_uA

Okan_uA .

Bu söze katılmıyorum.Kayıt olmuş ya da olmamış kişiler sırf yer öğrenmek için forumda geziniyor ve oraya gidip talan ediyorlar bence.Böyle kişiler yok değil malesef.

6. sokolna

sokolna günay

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    Okan kardeşim o barajda sıkça balık avlamaktayım inşallah birgün karşılaşırız ve anlarsın bizim naslı balkçılık yaptığımızı ben hayatım 1-2 defa balık yemiş birisiyim ağ gördüğüm zaman kim olursa olsun mutlak mudahalede bulunurum biz bu işin zevkindeyiz kardeşim

7. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Okan kardeşim bende senden bir açıklama rica edebilirmiyim en iyi avın 1kg eşkina ve 130 istavrit bu istavritin bir tanesi kaç gr geliyor sorabilirmiyim ve bir ev ahalisinin yemesi için 130 istavrit biraz abartı değil mi ?;)

8. Okan_uA

Okan_uA .

Benimde dikkati çekmek istediğim nokta sadece zevk için balıkçılık yapmayan bilinçsiz balıkçılar.

9. Okan_uA

Okan_uA .

Tanesini tartmadığım için bilemeyeceğim.Ayrıca kişi başı limit 5 kilo değil miydi?

10. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Kişi başı limit beş kilo olabilir ama bunu sonuna kadar kullanmak ne derece doğru ayrıca 130 istavrit ve 1 kg eşkina 5 kg dan az geldiyse o istavritlar kaç cm geliyordu merak ettim ?

11. Bro

Bro şenol

Favori Kamış:
    olta
    msn eklenmiştir,
    tel no. var abi değiştirmediysen (053x 68x xx 48)
    perşembe bütün gün emin abilerin orda olucam, yalnız showroom da değil fabrikada, ararım görüşürüz, organizasyonumuzu da yaparız.

12. Okan_uA

Okan_uA .

O balıklar ayrı zamnda tutuldu ? Yaklaşık 2 sene olduğu için boylarını da bilemeyeceğim.

Ayrıca bi suçlamada bulunmadım ki gidilen yerde usülsüz avlananların olduğuna dikkat çekmek istedim.Açılan av raporları konusuna sadece tebrikler güzel av olmuş.Nice güzel avlara gayet güzel av olmuş gibi cümleler kurmak mı zorundayız.

13. Bro

Bro şenol

Favori Kamış:
    olta
    site yöneticilerinin bu olaya müdahale edebileceğini düşünüyorum !!!

diğer birçok forumda, foruma üye olmayanlar: sadece konu başlıklarını görebiliyor, konuları açıp içeriklerini görüntüleyemiyorlar ve üyelik başvuruları hemen onaylanmıyor, moderatörlerin incelemesinden geçtikten sonra uygun görülen üyelik talepleri onaylanıyor.

bizim forumda da böyle bir uygulamayı başlatmak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. en azından bu maksatla forumu gezen kişilerin bi nebze önüne geçebilmek için faydalı olur düşüncesindeyim...

14. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    :D Elbetteki sadece tebrik mesajları yazmak olmaz , ben sadece sana karşındaki insanı üzmek bu kadar kolay onu anlatmaya çalıştım;) mesaj yazarken daha sakin cümleler kurmak inan herkesin daha hoşuna gider;)

15. meco

meco mehmet (meto)

Mustafa abi çok teşekkür ederim.Allah inş. sizlere daha iyilerini vede daha irilerini nasip eder.Boncuk olayına gelince en iyi cekiciğiliği renginin mısır rengine benzemesi ve avlakta bulunan balığın buna alışmış olması,birde benim burada kulanmış olduğum tahta boncuklar var bunlarında özeliği zeminde sabit kalmayışı 15-20cm yöksekte oluşu aslında bu bilgileri de paylaşmak istemiyorum bir konu actım aldı başını gidiyor baksanıza.....

16. meco

meco mehmet (meto)

Rıfat abi çok teşekkür ediyorum,sanada nasıp olur inş. abi

17. a.özcan16

a.özcan16

Favori Kamış:
    makaralı olta
    En İyi Avı:
    antenli mercan 2.150 gr
    mehmet kardeşim guzel av olmuş paylaşım için teşekkurler.

18. sokolna

sokolna günay

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan

19. erhan54

erhan54

Favori Kamış:
    makine:okuma longitude kamış:lineaefe turnasurf
    En İyi Avı:
    yayın 18.5 kg
    Balıklarda bir gariplik var.Çok çelimsiz görünüyorlar.

20. balıkcı28

balıkcı28 yücel

balıklarda oldukca iri güzel av olmuş tebrikler daha irilerinide yakalarsınız inş. rastgele