Sazana merhaba:)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında kewmall03 tarafından paylaşıldı.

1. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Abi o resimdeki küçük kırmızı ipli yaydan şansıma banada bir arkadaşıma sipariş verdiğimde yanlışlıkla almıştı,baştan çok kızmıştım ama rekor balıkları hep onunla aldım gördüğümde o dikkatimi çekti. Hatta poşetininin üzerinde çince bi şeyler yazıyordu çin malı. :) 3 senedir kullanıyordum geçen haftaki büyük sazan yüzünden suya bırakmak zorunda kaldım. Sen nerden aldın? Bir kaç tane alıyım. :D

2. KüçükBalıkçı

KüçükBalıkçı oğuz

Kemal arkadaş öncelikle bu güzel rapor için teşekürler aynı heyacanı okurken yaşadım. Avında çok güzel geçmiş tebrik ediyorum.
    Fatih arkadaşın gizemli yem tarifini alabilirmiyiz

3. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    Senin av raporundaki resimdeki yayla ayni benimki bende aldiktan sonra farkettim:D Benim balik malzemelerini aldigim bir balikcim var ben hep ordan aliyorum malzemelerimi Operayi gecince diskapidan aliyorum ben malzemelerimi orda zaten cok balikci var hepsinde de bu yayi bulabilirsin bende cok memnunum bu yaydan:D Dedigim gibi tam olarak adresini hatirlayamiyorum ama diskapida kime sorsan gosterir:D

4. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    Tesekkur ederim Oguz Bey aslinda cok farkli cesitlere gerek yok yanimda balik tutanlar 12 cesit sey var yemimde diyorlardi ama ben farkli sekilde tuttum Fatih arkadastan da yardim aldim ama ordaki baliklarin alistigi uzre bir yem kullandim sana ozelden mesaj atiyorum:D